Bosch Markası Perde Programı Hüsranı!

19 Kasım 2024 14:36
18 Kasım 2024 20:34

Videoda gördüğünüz cihazı yaklaşık 5 ay önce aldım. Aldığıma bin pişman oldum. Böyle bir re zil lik olamaz bir insan bu kadar mağdur olabilir. Aldığım dan itibaren perde programını asla kullanamıyorum kullandığım zaman son 40 dakikadan bitene kadar bu şekilde köpük ve su taşırıyor. 5 aydır hiçbir şekilde mağduriyetimiz giderilmesini bırakın gelen ekip ve diğer yetkililer perdeyi başka programda yıkamamızı söylüyor. Bu kadar para verip perde programını kullanamayacaksam neden aldım? Paramla rezil oldum re za le TT bir markasınız aldığınız parayı asla hak etmiyorsunuz. Kesinlikle al ma yın. Paranızla rezil olursunuz. Aylarca oyalarlar sizi. Benim için Bosch demek pişmanlık demek aldığı parayı asla hak etmeyen bir marka demek. Haklarımın hepsi kullanıp sizi her yere şikayet edeceğim. O paralar kolay kazanılmıyor. Herkes görsün kanıtlarım elimde asla bu markaya güven me yin

19 Kasım 2024 15:11 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Alpay sonuçtan çok memnun

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi Sıkma Sorunu

Alpay
28 Kasım 2025 09:45
"Çok ilgililerdi, özellikle Oğuzhan bey'e teşekkür ediyorum, ciddi anlamda ilgilendi, takibini yaptı ve geri dönüş alarak teyit bile etti, çok kısa sürede tamir edildi, daha kullanmadık ama sevincimden hemen yazdım 😊"

Yeni Çamaşır Makinesinin Aşırı Gürültüsü Ve İade Talebi

İsmail
16 Mayıs 22:53
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
11 Mart 13:31