Bosch Marka Çamaşır Makinesi İskenderun Servis Mağduruyuz

Enis
23 Şubat 2024 21:07

Bosch marka çamaşır makinesi kullanıcısıyız. Garantisi devam eden makine çalışırken kazandan çok ses geliyordu. Adete kazan yerinden çıkacak gibi çalışıyor. Servisi aradım durumu anlattım. Bana servis elemanlarımız gelir ama kullanıcı hatası ise servis ücreti alınır dendi. Ben de tamam deyip kabul ettim. Servis gelip baktı ve kullanıcı hatası olduğunu, makineye çok çamaşır atıldığını ve çamaşırların iyice açıldıktan sonra atılması gerektiğini söylediler ki biz zaten bu şekilde kullanmıyorduk, sonra benden 500 TL'ye yakın bir ücret alındı. Sonra biz bir hafta tatile gittik. Geldiğimizde makineye az çamaşır atıp tekrar çalıştırdığımızda makineden yine aynı sesler geldi. Yani sözün özü bizden sırf para almak için hatayı bize yüklediler ve günün sonunda benim makine halen bozuk. Lütfen yardım edin.

profile profile profile
24 Şubat 2024 10:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Aslan
Aslan

Aynı sorunu ben yaşadım ve halen yaşamaya devam ediyorum. Servis geliyor ancak yapamıyor. 4 kez geldi teknisyen. Garantisi devam ediyor. Genel Müdürlük'ten Pınar Hanım aradı, ona da anlattım durumu ama yardımcı olamıyoruz, istediğiniz yere başvurabilirsiniz diyor. Video kaydını yükleyeceğim. Aynı ürün ve aynı sorun. Muhtemelen bu seride kronik bir hata var ama marka kabul etmiyor. Gerçekten tüketiciyi bile bile mağdur ediyorlar.

Osman sonucu yetersiz buldu

Osman