Mustafa sonucu yetersiz buldu

Bosch Logixx 9 Çamaşır Makinesi

Bosch Logixx 9 Çamaşır Makinesi
30 Eylül 2024 09:59

11.09.2024 tarihinde 2015 model Bosch Logixx 9 çamaşır makinemiz çalışırken durdu, en yakın yetkili servis olan Trabzon/Vakfıkebir Bosch servisini aradım, gelip baktıklarında ekran kartının voltajdan dolayı yandığını belirttiler, götürüp kartı tamir ettiler, gelip taktıklarında motor kartının da arızalı olduğunu tespit ettiler.
Motor kartını söküp götürdüler birkaç gün sonra aradıklarında kartın tamirinin mümkün olmadığı, yenisinin de Türkiye stoklarında bulunmadığını sipariş verildiğini belirttiler,
28.09.2024 günü Bosch ana merkez 4446333 numaralı telefonu aradığımda kartın geldiği ve 03.10.2024 günü randevu verildiğini beyan ettiler.
Bölgemde bulunan yetkili servise ana merkezden verilen randevu bilgisini ilettiğimde böyle bir randevunun bulunmadığını, çamaşır makinesi motor kartının henüz Türkiye'ye gelmediğini belirtiyorlar.
Bosch müşteri hizmetleri ile bulunduğum bölge Vakfıkebir Bosch yetkili servisinin birbirlerinden haberleri yok.
11.09.2024 gününden beri çamaşır makinemizi kullanamıyoruz, mağdur edildik, oysa tüm makinelerim Bosch marka, bu durumu Bosch'a yakıştıramadım, yasal haklarımı saklı tutarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

30 Eylül 2024 10:11 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Can sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Sorunları Çözülmüyor

14 Ocak 2025 22:59