Bosch Klimanın Su Akıtması

Bosch Klimanın Su Akıtması
23 Ağustos 2023 21:08

2022 kışın satın aldığım klimayı kış boyunca hiç kullanmadım. Ağustos ayı başlarında kullanmak istediğimde klimanın köşesinden su aktığını fark ettim tahliye hortumundan su boşalmadığını gördüm. Servisi arayarak arıza kaydı talebinde bulundum. Artvin/Arhavi hasan yılmaz yetkili servis 16.08.2023 gelerek tahliye hortumunu değiştirdi test ederek sorun olmadığını belirtti. 23.08.2023 klimayı kullanmak istediğimizde 20 dakika kullanım sonrasında odadan su sesleri duyduk. Odaya gittiğimizde laminatın altı ve üstü fazlasıyla su bulunmaktaydı. Tahliye hortumuna baktığımda hiçbir şekilde su akmadığını sadece klimanın içinden laminata su boşaltıldığını gördüm. Bosch firmasından ve servisinden kesinlikle memnun değilim. Yaz boyunca klimayı kullanamadım. Servisin saçma montajından dolayı laminatım zarar gördü. Ekte su akması ve laminatın üstündeki su seviyesini görebilirsiniz.

24 Ağustos 2023 09:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

24 Ağustos 2023 10:07

Bosch arayarak tekrardan servise arıza kaydı oluşturdu servis ne zaman gelecek nasıl çözüm üretecek beklemedeyim.

Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya

Ümit sonuçtan çok memnun

Ümit
23 Temmuz 2024 15:02
"Çözüm sağlandı. Teşekkürler..."
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mardin Servisi Hatalı Klima Montajı

Hatice