Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Bosch KGN57S50NE/06 Buzdolabı Alarm

Şeyda
15 Ağustos 2023 11:01

Aldığımızdan beri her yaz problem yaşıyoruz. Gündüz-gece alarm çalıyor gecenin bir vakti alarm sesine uyanıyoruz. Servisin isteği üzerine yaz günü dolabı boşaltıp 24 saat servis gelmesini bekliyoruz. Servis her yıl bir parçasını değiştiriyor. Son gelen servis yine bir parçasını değiştirip artık bu sorunu yaşamazsınız dedi fakat değişen bir şey yok hala alarm çalıyor. Bizi her yıl parça değiştirip oyaladılar.

Şimdi de genel merkez 10 yıllık devrini doldurduğu için tamirden başka yapacak bir şey yok diyor. Her yıl hata veren bir dolabı incelemeye bile almadılar. Bu seride hata yok deniliyor ama her yıl dolabın parçası değiştirilir mi? Koskoca Bosch böyle mi ürününe sahip çıkıyor? Bütün mercilerde maddi manevi hakkımızı arayacağız!

18 Aralık 2023 16:03

2012'de Bosch'tan aldığımız buzdolabı aldığımız yıldan beri alarm hatası veriyor. Geceleri uykudan uyanıp çalan alarmı kapatıyoruz. Servis yazın 2 gün dolabı boşaltıp fişini çektirip ve sonrasında parça değiştirdiği bile oldu. Satın aldığımız yıl çağırdığımız servis tüketiciye dolabı çok doldurmaması gerektiği uyarısını yaptık diyor. Sanki biz bu zamana kadar mağarada yaşıyorduk ilk defa buzdolabı nasıl kullanılır öğreniyoruz gibi. Sonraki senelerde parçalar değişiyor ve her defasında tamam daha sorun olmaz deniliyor ama alarm sorunu asla bitmiyor. Bizi ürünü aldığımız günden beri oyalayan, zaman aşımına uğratıp 'artık garantisi olmayan ve 10 yılı geçmiş bir ürün için yapabileceğimiz bir şey yok' diyen genel müdürlük ve gelen servislere hakkımızı helal etmiyoruz. Sorunumuz geçen 10 yıldan sonra ya da garantisi bittikten sonra başlamadı, aldığımız yıl başladı ve bunu asla algılayamıyorlar. Koskoca Bosch ürününün arkasında duramıyor. Bir ürün için 12 senedir her defasında alarm çalıyor diye servis çağırılıyorsa bunun açıklaması ne olabilir? Tek isteğimiz 1 kez olsun ürünün götürülüp incelenmesiydi. Ama servis her defasında ya bir şey söyleyip oyaladı ya da parça değişti daha sıkıntı yaşamazsınız dedi. Servise ve parçaya verdiğimiz ücretle yeni buzdolabı alırdık. Hakkımızı asla helal etmiyoruz. Eklediğim video 10 Sn. Ara ile çalan alarm! Ve bu 3 4 kez peş peşe çalıyor.

15 Ağustos 2023 11:11 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Bosch Servisinde Sürekli Gecikme Ve Bilgilendirme Eksikliği

Elif
20 Ocak 22:09
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Alt Kapak Yedek Parçası Bir Aydır Temin Edilemiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

10 Eylül 2025 14:40

15 Mayıs 2025 17:46