Simay sonuçtan çok memnun

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch MUM5 Mutfak Robotu Çalışmıyor Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor

28 Mayıs 2024 08:25
Simay'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler profesyonellik ve ilginiz için”

Bosch'tan aldığımız mum5 MUM58K20 mutfak robotunu çeyizim için almıştım ilk kez açıyorum hamur yoğurma kısmını kullanmak için açtım fakat çalışmadı daha sonra rağmen mikser kısmını denedim çalışıyor fakat hamur yoğurma kısmı çalışmıyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyor. Video ekledim Fonksiyonları çalışmıyor. Bosch la ilgili böyle sorun olduğu için şaşırdık. Bu konuyla ilgili Bosch'tan destek bekliyoruz

28 Mayıs 2024 09:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

29 Mayıs 2024 17:21

Bosch teknik servis hemen ilgilendi ertesi gün geldiler ve kap oturmamış teknik servis gösterdiler ve düzelttiler nasıl kullanılacağını anlattıkar çok teşekkür ederiz

29 Mayıs 2024 17:22

Çok teşekkürler profesyonellik ve ilginiz için

30 Mayıs 2024 12:36

Teşekkürler ilgi ve teşekkür için

Sevcan
Sevcan

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Kaptan kastınız alt karıştırma kabı mı? Nasıl düzelttiler

Bosch Kategorileri