Bosch Çamaşır Makinesi Sıkma Problemi Ve Gürültü Sorunu

17 Ekim 2024 23:34

Bosch çamaşır makinesi sıkma işlemi sırasında çok uzun süre küt küt ses yapıyor ve bu bazen on saniye bile sürüyor. Evin içinde değirmen varmış gibi, kapıya birileri ısrarla vuruyormuş gibi bir ses çıkıyor. Birçok kişiye videoları gösterdim, inanamadılar. Servis, denge sensörü dedi. Ancak bazen çok yapıyor ve süresi uzun, çamaşır farklı da denedim ama fark etmiyor. Az koyuyorum yapıyor, çok koyuyorum yine yapıyor. Önceleri zeminden kaynaklandığını düşündüm ve birçok ayar yaptım ama düzelmiyor. İlk defa makine kullanıyormuşum gibi davranılıyor, servis ve genel merkez tarafından. Bu benim dördüncü makinem, eşe dosta soruyorum, denge sensörünü kabul eden var ama çok uzun ve aşırı sesi kabul etmiyorlar. Onların makineleri bu sesi yapmıyormuş. Bazen de kısa yapıyor ama çoğunlukla çok uzun ve aşırı küt küt sesi yapıyor. Bir tanıdık usta videoyu gördü ve amortisör patlak olabilir dedi.

18 Ekim 2024 11:01 (Şikayetten 11 saat sonra)

28 Ekim 2024 15:40

Hayır bu çok normal dediler.

28 Ekim 2024 15:41

Problem yok dediler

Eslem

Merhabalar aynı şikayet bizim makinemizde vardı servis çağırdım bir sorun olmadığını söylediler neyse. Ses beni çok rahatsız ediyordu. Makinenin altında bulunan amortisör plastiklerinin ses yaptığını anladım wd40 sprey ile amortisöre ve plastiğe sprey sıktım ve sorun çözüldü.

Oktay

Hocam bende Arçelik'ten aldım Yeni bende de Oluyor Sorunu cozdulermi?

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi Gürültü Ve Amortisör Sorunu

Necati