Nilgün sonuçtan çok memnun

Bosch Çamaşır Makinesi Camı Patladı

Bosch Çamaşır Makinesi Camı Patladı
04 Ağustos 2024 18:32
Nilgün'ün Teşekkür Mesajı
“Bosch markası yine farkını gösterdi. Çamaşır makinemi yenisi ile değiştiriyorlar. Ürünlerinin arkasında duruyorlar. Bu da bana, Bosch tercih etmemde ne kadar doğru karar verdiğimi bir kez daha gösterdi. Çok teşekkür ederim”

Mart ayında aldığımız Bosch marka çamaşır makinemizin kapak camı patladı. Çalışır durumda değil ve içi boştu. Bir gece önce evin içinde bir patlama sesi duydum. Her tarafa baktım. Bu sesin çamaşır makinesinden geldiği aklıma bile gelmedi. Ertesi gün çamaşır makinesini açtığımda, içi tamamen cam parçaları ile doluydu. Servis sadece camı değiştirileceği bilgisini verdi. Fakat cam patladığında duyduğumuz ses çok yüksek bir sesti. Böyle bir patlamanın makineye verdiği hasar ne olacak. Makinemizin yenisi ile değiştirilmesini talep ediyoruz

04 Ağustos 2024 18:50 (Şikayetten 17 dakika sonra)

04 Ağustos 2024 19:01

Bosch yetkili servisi müşteri temsilcisi aradı, çok hızlı geri dönüş yaptıkları için teşekkür ederim, servis sürecini takip edeceklerini ve talebimizi değerlendirecekleri bilgisini verdiler

10 Ağustos 2024 13:23

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
10 Ekim 2024 01:18
Bosch Çamaşır Makinesi: Patlayan Kapak Camı Problemi
Ragıp sonuçtan hiç memnun değil

Ragıp
02 Ağustos 2023 15:00
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
16 Mayıs 2025 19:30