Bosch Buzdolabı Hasarlı Teslimat

Bosch Buzdolabı Hasarlı Teslimat
Pelin
05 Eylül 2023 16:34

Bosch marka KGN55C1E0N model buzdolabı aldık. Borusan Lojistik tarafından getirilen buzdolabı, öncelikle 1. Kattaki dairemize çıkarılamadı. Lojistik firmasındaki kişiler biz bu dolabı çıkartırız ancak imzanız gerekli, darbe alması durumunda mesuliyet kabul etmiyoruz demişler. Annem de kabul etmemiş. Aldığı yere gidip buzdolabı daireye çıkarılamadı, ben bu ürünü iade etmek istiyorum dediğinde ise mağaza görevlisi hangi dolabı alırsanız alın zor çıkacaktır diyerek annemi ikna etmiş. Sonrasında geri götürülüp başka ekip tarafından ertesi gün tekrar geri getirilip teslim edilmiş. Sonrasında da servis gelip kurulumunu yapmış. Annem yaşlı olduğundan dolayı o an durumu fark edememiş. Dolabı silmek için yerinden çektiklerinde buzdolabının yan tarafında bir göçük ve göçük sonrasında oluşan bir çıkıntı görmüş. Görüntülerini attığında şok oldum. 24 bine aldığımız ürün, teşhir ürünlerinden beter durumda. Şimdi de günü geçti diyerek bir şey yapamayız deniliyor. Bu kontroller karşılıklı olarak yapılır. Annem ürünü teslim alıp 1 ay sonra da servise kurdurabilirdik. Sonuçta garanti kapsamında olduğu için kutusunu ilk teknik servis açıyor. Yazık günah. Bosch'a güvendik. Annemden uzakta olmama rağmen Bosch servisi gerekli kontrolleri sağlayıp o şekilde kurulumunu yapıp teslim eder diye düşündüm. Ama dolabın haline bakın. Yepyeni dediğimiz ürün ne halde. Bu nasıl bir darbedir. Kutulu, köpüklü ürün nasıl bu kadar darbe alır. Borusan Lojistik ile ilgili bir çok hasarlı ürün teslimat kaydı var Sikayetvar.com'da. Bosch olarak nasıl böyle bir firma ile ürün teslimatı gerçekleştiriyorsunuz ve kontrollerini sağlamadan ürünü teslim ediyorsunuz. Gerekli tüm yerlere şikayet edeceğim.

07 Eylül 2023 18:23

Dönüş yapılmasını bekliyorum. Sisteme ikinci irtibat numarası olarak kızı olduğum için kendi numaramı ekletmiştim. Annemin rahatsızlığından dolayı tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim.

05 Eylül 2023 17:00 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı 8 Yıl Sonra Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Arayışı

Zafer
30 Mayıs 2024 14:51
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
28 Haziran 2024 11:01
Bosch Buzdolabı Defolu Ürün
Bosch Buzdolabı Defolu Ürün
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
25 Kasım 2024 23:19
Bosch Buzdolabında Üretim Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Billur sonuçtan hiç memnun değil

Billur
10 Ocak 2024 09:17