Betül sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 10:03

Ürünüm çizikler ve kapağında sorunlu olarak geldi. Bir saat sonra Bosch'u arayarak kayıt oluşturdum ama talep değerlendirmede S**** Hanım sorunumu çözmek yerine servis gelecek deyip nakliye sürecimi doldurdu. Sonrasında 3 tane servis gelip raporladığı halde zeminimin kaygan olacağını iletip buzdolabımın kayabilir dediler. Tamamen mantığa haykırı olan bu durum, servisinin 'hayır kaygan zemin değil' diye raporladığı halde S**** Hanım'ın ısrarı üzerine zeminimin kaygan dedirtip süreçte hem buzdolapsız hem de Aydın'ın 45 derece havasında 6 günlük buzdolabı ile mağdur ettiler. Bosch servisi ve yetkilileri sorunu çözmeyip ayıplı mallarını fabrikadan öyle çıktı diye yönlendirdiler. Ben tüketici hakemine başvuruda bulunacağım. Ayıplı hasarlı ürünü gönderip kendi servisleri de yapamayıp saçma bir şekilde sözlü iletip dolabımı ne değişime ne iadeye ne de yapılmasına yönlendirdiler! Her şey video ile ispatlıyken, rapor da varken sorun çözmek yerine daha çok yalan yanlış nasıl çözülmez olayına girdiler! Hakkımı helal etmiyorum.

24 Temmuz 2024 10:44

Bosch Servis isteğimizi kendi kafalarına göre iptal ettirdiler! Yasal süreçte olduğumuz halde buzdolabımızın ayağında sorun var dediğimde servis isteğimizin karşılanmayacağı konusunu kaba bir üslupla arandık! Sonuna kadar tüketici haklarımızı yasal sürecimizi kullanacağız! Bosch kesinlikle yanlış bilgilerle zaman kaybına bizleri uğratarak mağdur etme kurumsal olarak karar verme değil de Talep değerlendirmedeki Ezgi hanımın kararı olarak servisimi bugün iptal ettiler! Öncesinde Sinem hanımın kararı ile iptal ediliyor. Talep değerlendirme tamamen kişisel olarak bakıyor. Arkadaşlara verilen yetkileri müşteriye bağırarak konuşarak anlatılıyor. Çözüm değil tamamen sorun odaklı uzmanlık konusundalar konuşma bağırma ses tonlarının müşteriyi nasıl çözümsüz olur ve sonunda kişisel kararlar. Buzdolabımın ayağını kapağını yapsınlar diye servis isteğimi önce para konusunda tehdit cümleleriyle servis gelir ama para alacak deyip sonra siz beni tehdit ediyorsunuz dediğimde hayır tamam söyleriz ücretsiz yaparız diyerek, Sonra da servis kararımı kendilerince iptal ettiler.! 09:41 de aranarak adli süreçte olduğum tarafıma kararınızı yazılı bildiriniz dediğimde göndermedikleri bu süreçte servisimi iptal ettiklerini bildiriyorum. Baştan sona yanlışlık var!

16 Temmuz 2024 10:07 (Şikayetten 4 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 10:19

Çözümünüz olmadı iletişimde sağlanmadı yasal haklarıma başvuruda bulundum. Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur. Bütün yasal haklarımı yanlış bilgilerle uzattınız. İmzalarda eksiklik cıktı kontrol ederek teslim etmedi servisçi arkadaşlarınız.

Eren
Eren

Bosch tam bir hayal kırıklığı, hemen e-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyu yapın ve bekleyin bırakın onlar sizin yerinize uğraşsın evet bekleme süreleri çok fazla ama her şey kayıt altına alınıyor. Zaten yapmışsınız helal olsun.

Bosch Buzdolabında Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

Murat