Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Çok Sesli Be Gürültülü Çalışıyor

03 Eylül 2024 01:23

Bosch marka buzdolabı aldım ama ürün çok gürültülü çalışıyor. Servisi arayı randevu aldım gelip baktılar. Arkasındaki borular temas ediyor diyerek geçiştirdiler. Arkadaki vidalarla oynayıp sesi normale çevirdiler ama tekrar aynı sorunu yaşadım. Servis ilgisiz ve çözüm üretmiyor. Değişim talebini geçiştirip servis yönlendirecekler. O da bir hafta sonraya. Uzun yıllardır sürekli kullandığım Bosch ürünlerini artık kullanmayacağım. Çözüp bulunmazsa dava edeceğim.

03 Eylül 2024 10:53 (Şikayetten 9 saat sonra)

12 Eylül 2024 01:04

Gelen servis conta takıp düzeleceğini söyledi. Fabrika çıkışı sorunlu geldiği belli olan cihaz değişmedi. Şimdilik ses azaldı ama Fabrika hatası olan cihaz neden değişmedi anlayamadım. Tekrar aynı sorun çıkarsa veya takılan conta başka bir arızaya sebep olursa benim mağduriyetimi kim giderecek. Gerektiğinde bütün yasal haklarımı kullanacağımı ve gerekli hukuki süreci başlatacağımın bilinmesini istiyorum. Sıfır olarak şeye yol açmayacağı açıktıraldığım cihazın bir gün sonra bu sorunu çıkarması karşısında markanın çözümünüyetersiz ve müşteriyi mağdur etmekten başka bir

12 Eylül 2024 02:29

Servis conta taktıktan sonra bir hafta normal çalışan cihaz son zamanlarda daha sesli çalışıyor. Böyle devam ederse önceki haline döneceği belli. Eskidi diye değiştirdiğim 13 yıllık bızdolabım bile bundan daha sessiz çalışıyordu. Bosch markasının fabrika çıkışlı kusurlu ürününü neden değiştirmediğini veya ücret iadesi yapmadığını merak ediyorum. Kusurlu ürünü verip aynı gün bozuk olan ürünü müşteriye nasıl verdiklerinin cevabı nedir

14 Eylül 2024 14:16

Buzdolabının sesi zaman zaman eskisi gibi gürültülü gelmeye başladı. Servisi aradım bugün dönüş yaptılar. 6 gün sonraya randevu verdiler. Sıfır alınan cihaz bir ayda iki defa tamir gördü. Bundan sonra tamir ve tadilatı kabul etmiyorum. Marka sattığı ürünün arkasında durmuyor. Sokak satıcıları biile sattığı ürünün iade veya değişimini yaparken Bosch markası fabrika hatası ürününü değiştirmiyor. Çözüm merkezi klasik sözlerle durumu geçiştiriyor. Çözüm üretmekten ızak. Bir ayda 3 defa servis çağrılır mı yeni alınan bir ürün için. Aynı sorunların devam edeceği belli. Yasal haklarımı kullanacağımı ve tüm sosyal medya mecralarında durumu ifade edeceğimi bildiririm

Varol sonuçtan hiç memnun değil

Varol
18 Nisan 2024 21:02
Yeni Bosch Buzdolabı Sebzelerimi Ve Diğer Ürünleri Donduruyor
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
26 Aralık 2023 15:04