Bosch Buzdolabı Bitmeyen Kapak Renk ve Kaplama Atması Sorunu

05 Mart 2024 12:27

Bir yıl önce satın aldığım Bosch marka buzdolabını birkaç ay kullandıktan sonra kapak renklerinde solma meydana geldi. Daha sonra servis tarafından renk solması nedeniyle kapak değiştirildi. Ancak kapak kapanmıyor ve ses yapıyor şeklinde hatalı bir arıza kaydı oluşturulmuş. Sonrasında buzluk kapağının kaplaması yerinden bir santimetre dışarı çıktı.

Bu durumda servisten buzdolabının değişimini talep ettim. Aynı sorun üç kez yaşanırsa değişim yapılacağına dair söz verildi. Şimdi ise en son takılan buzluk kapağında yine renk solması problemi ortaya çıktı. Ücretsiz kapak değişimi yapabileceklerini ifade ettiler. Ben değişim sözü verildiğini belirttiğimde ise konu Bosch merkezine taşındı ve şu an aldığım yanıt, sorunun kullanıcı hatası olduğu yönünde.

Ayrıca Bosch marka ürünlerin artık Türkiye'de üretildiği ve Alman kalitesini yitirdiği gerekçesiyle, bu ürünlerin satın alınmasından duyduğum pişmanlığı dile getiriyorum.

05 Mart 2024 13:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

19 Mart 2024 11:46

Hiçbir çözüm sağlanamadı daha önce müşteri hatası dedikleri kapağı ücretsiz değişim yapabiliyorlarmış ama dolap değişikliği yapmayı kabul etmiyorlar

Gökhan
04 Nisan 2024 17:35

Şevval
12 Eylül 2023 14:52
Bosch Buzdolabı Rengi Attı
Bosch Buzdolabı Rengi Attı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
07 Eylül 2024 13:37
Bosch İnox Buzdolabı Pas Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Satın Alınan Buzdolabında Yaşanan Hasar Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Gökhan
22 Nisan 2024 13:31