Aysel
27 Mayıs 2024 13:33

Bosch marka bulaşık makinesi aldığımız gün içinde sulu bir şekilde geldi. Kurulum yapan servise söylediğimizde bunun normal olduğunu belirtti. Ancak sonraki yıkamalarda yıkanan bulaşıklar ıslak ve kirli çıkmaya devam etti. Bunun üzerine 10 gün sonra tekrar servis çağırdığımızda, servis elemanı makinenin sulu çıktığını kabul etti fakat buna rağmen bizi suçladı. Makinenin sulu çıktığını ve makinede sorun olduğunu kabul ettiği halde, bununla ilgili yazı istediğimizde, bizim hatamız olmamasına rağmen kullanıcı hatası ile ilgili yazı verebileceğini söyledi. Bosch gibi bir markanın, ürettiği ürünün arkasında durmaması ve ürününün hatasını kabul etmemesi bir yana, 10 günlük ürün için bizi suçlaması gerçekten inanılır gibi değil. Bosch'tan ürün alınmaması gerektiğini öğrenmiş olduk. Ürününün arkasında durmayan ve suçu müşterisine yıkan bir firma. Maddi kısmı geçtik, bedelini manevi olarak da siniriniz ve gerginliğiniz ile ödüyorsunuz.

27 Mayıs 2024 13:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Gözde
Gözde

Süreç nasıl sonuçlandı acaba

Rozerin
05 Mayıs 2024 13:11
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
12 Mart 2024 13:25
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Firması 10yıl Garanti Sözünü Tutmuyor.
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
03 Aralık 2024 22:45