Bosch Bcs712xxl Dikey Süpürge Başlığının Fırçası Halı Da Dönmüyor

11 Haziran 2023 17:06

Bosch bcs712xxl dikey süpürge başlık fırçası dönmüyor. Bir sorunmu diye düşündüm halada net bilmiyorum. Sorunmu yoksa makinenin bir özelliğimi. Normal zeminde dönüyor sadece.

Çekim gücü deseniz yorumlara güvenip aldım ama insanların evlerimi çok pis yoksa anlayamadıklarından mı bilemiyorum. Eco programda çok az bir çekişi var. Bir tek turbo çekişi normal tozu taneciği çekecek şekilde oda 10 dakika da zaten bitiyor şarjı. Eco da 40 dakika çalışıyor. Oda o kadar düşük ki anlatamam.

Temizlikten sonra hazneye bakıyoruz az bir şey pislik toz vs var. Hayır robot süpürgem var o bile temizledikten sonra haznesi daha çok doluyor. Robot süpürgenin üstü normal temizlik yapmak için böyle bir şey almak istedim. Araştırdım yorumları vs tamam 10 yıl motor garantisi 2 tane şarjı değiştirebilir olması Bosch servisinin iyi olmasını düşünerek diğer markaları araştırmadım bile güven verdi bunu aldım. Daha alalı 1 ay olmadı.

Çekişinden ilk günden memnun kalmadım aslında ama neyse dedim geçtim. Başlık siyah olduğu için fırça hareketi görünmediğinden hiç dikkatimi çekmemiştir taki bugün fark edene kadar. Yani bu kadar para verip sadece bir gırgır gibi olması gerçekten içimi sızlattı. Elektronik eşya alırken hep araştırırım fakat bu kadar iyi yorumlara güvenip aldım ilk defa bir pişmanlık yaşıyorum açıkçası.

Bu fiyata satılan bir süpürge bu kadar düşük kötü çekiş gücüne sahip olması ve halıda dönmeyen başlığını görmem vallahi diyecek söz bulamıyorum. Eğer ürününüze güvenip böyle bir ürün değil sizin cihazınız sorunlu diyorsanız dönüşünüzü ve ilgilenmenizi rica ediyorum. Ama eğer ürün buysa da gerçekten Bosch gibi bir markaya yazık diyorum.

12 Haziran 2023 10:00 (Şikayetten 16 saat sonra)

22 Haziran 2023 12:42

Ertesi gün geri dönüş yapıldı ve eve servis göndereceklerini söylediler tarih oluşturduk. O tarihte gelen olmayınca akşamına aradım kayıt vs görünmüyor dendi ve incelenip dönüleceği söylendi. Sonra tekrar döndüler tekrar anlattım sonra şikayet var birimi ayrı arkadaşlara ileteceğiz size konuyla ilgili döneceğiz dediler hala dönecekler kaç gün geçti. Gerçekten bu süpürgeyi aldığım için her gecen gün pişmanlık yaratıyorsunuz her kullanışımda dahada pişman oldum bu kadar para verdim robot süpürgem in haznesi temizlik sonrası daha dolu çıkıyor. Süpürge değil gerçekten gırgır almışım. O kadar elektronik aldım şimdiye kadar araştırarak aldığım hiçbir şey den pişman olmadım bu süpürge dışında. Ya bu olumlu yorumları havadan yazanlar var ya da insanların temizlikte makineden anladığı yok. Lütfen bana geri dönüş sağlayın artık aradığımda oradan oraya atıp geri dönüş yapılacak denip yapılmaması çok şaşırtıcı. Bosch servisi konusunda olan iyi yorumları da kafamı karıştırmaya başladı

26 Haziran 2023 12:21

Hala dönüş beklemekteyim. Bayram üzerinde olduğumuz için ben arayıp çağırıyorum ki yine bir karmaşıklığı yoğunluğun bahanesi olmasın sorun yaşamayalım diye. Bayram sonrası tekrardan arayacağım. Ve konuyla ilgili yine geri dönüş sağlamaz ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

05 Temmuz 2023 08:58

Konuyla hala ilgilenen geri dönen falan yok. Ben şu an şehir dışındayım dönünce iletişime geçeceğim. İlk aradığımda gelmedikleri için bos yere bir sürü zaman geçti iş güç girdi araya sure sayelerinde uzadı.

09 Temmuz 2023 20:16

9 Temmuz bugün konuyla ilgili bana geri dönüş sağlandı. Ve söyledikleri tarihte servis gelmiş ama telefon numaranız nasıl olduysa yanlış yazılmış o yüzden size ulaşılamamış dendi. Fakat buna inanmamak için sebeplerim var. Çünkü 1. Si o gün evdeyim gelmiş olsalar zile neden basılmadı. 2. Si beni arayıp randevu oluştururken telefon numaramı doğru şekilde yazıp bana ulaşıyorlarken servis geleceği zaman nasıl telefonum yanlış yazılmış olabilir. 3. SÜ ben servis gelmediğinde müşteri hizmetlerini aradığımda servis kaydınız görülmemektedir demişlerdi. 4. SÜ az önce aradıklarında randevu oluşturduk ve telefonuma servis oluşturulan tarih saat mesaj olarak gönderildi. Ama geçen sefer bana hiçbir şekilde mesaj gelmemişti. Ne diyeyim bakalım servis göndereceklerini eğer servis geldiğinden bu fırça halıda dönmüyor bu şekilde normal derlerken Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Süpürge Fırçası Sorunu Ve Servis Hayal Kırıklığı

Burak
17 Mart 12:03
Can sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2023 13:39

Bosch Serie 8 Süpürge Arızası