Cemre sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 21:44

Bosch firmasının kendi sayfasından 1117798959-0 sipariş numaralı TCG4215 tost makinesi isimli bir ürün satın aldım, bana ayıplı arızalı ürün gönderdiler. İncelemeye gönderdim, arızalı olduğunu onayladılar ve para iadesi yaptılar. Bir de bana cayma hakkınızı kullandınız diye mail attılar. Ben cayma hakkı kullanmadım. Ürünün şu an kendi sayfasında fiyatı artmış durumda. Ben zaten ayıplı ürün alarak mağdur oldum. Aynı fiyata ürünü satın almak istediğimi, aradaki fiyat farkının en azından kupon olarak tanımlanmasını talep ettim ama muhatap alınmıyorum, bana kimse dönüş yapmıyor. Hepsiburada, Trendyol gibi aracı firmalardan almak daha güvenilir ve satış sonrası destekleri bu markanın kendisinden daha iyi. Şikayetçiyim ve bir çözüm istiyorum! Ayıplı ürün sattığınız için özrünüz bu mu?

09 Aralık 2024 10:44

Kasim ayında indirimle satin aldığım urunu ayıplı gönderdiler incelemeye göndermemi istediler ve direkt olarak ücret iadesi yapıp seçenek sunmadılar urunu indirimli almıştım şu an aynı fiyattan alamıyorum ve firma kesinlikle ilgilenmiyor satış sonrası desteği çok kotu bana bir çözüm sunmanızı istiyorum altta eklediğim şikayetten sonra Firma tarafından aranarak gayet rahatsız edici bir tavırla normalde bunu da yapmayız ama sizin için yüzde onluk bir kupon verebiliriz dediler ben urunu 3600 TL'ye kasim indirimi ile aldım ve rengini beğenmediğim ya da almaktan vazgeçtiğim için değil sizin yüzünüzden iade etmek zorunda kaldım başka seçenek sunmadığınız için, ürün şu an 4.840 lira ve bahsedecekleri kuponla 4350 TL'ye düşüyor arada 750 lira zararım ve giden zamanım cabası, urunu aynı fiyattan alabileceğim sadece tek üründe geçerli bir kupon tanımlayın mağduriyeti siz oluşturdunuz dedim böyle bir işlem yok dediler. Aracı firmalardan almak bu firmanın kendisinden almaktan daha güvenilir bir daha Bosch'tan alışveriş yapmam!

07 Aralık 2024 10:58 (Şikayetten 13 saat sonra)

09 Aralık 2024 09:09

İki gündür dönüş bekliyorum? Ne zaman iletişime geçilecek? [email protected] mail adresim buradan da ulaşabilirsiniz mail yolu ile telefon bilgisi de verebilirim

Haldun
29 Aralık 2023 00:00
Bosch'tan Açılmış Ve Çizik Tost Makinesi Hayal Kırıklığı
Asel sonuçtan hiç memnun değil

Asel

Bosch Markasının Yarattığı Mağduriyet
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
19 Eylül 2025 13:15
"Sorunla alakalı geri dönüş ve çözüm çok hızlıydı teşekkürler Bosch 👏"
Bosch Tost Makinesinde Tasarım Kaynaklı Kullanım Sorunu Ve İade Talebi
Gul sonucu yetersiz buldu