Halil sonuçtan hiç memnun değil

BMW Araçla Hayati Tehlike!

08 Aralık 2024 21:12

Sayın Borusan ve Özgörkey Otomotiv Yetkilileri

Durumu BMW servisine bildirdiğimde, aracın ciddi bir teknik sorun içerdiği ve kullanılmaması gerektiği söylendi. Bunun ardından çekici yardımıyla araç servise alınmış ve garanti kapsamında tamir edileceği ve bazı parçalarının değiştirileceği bilgisi tarafımıza verilmiştir. Ancak, yaşanan bu hayati risk sonrası, tamiri yapılan bir araca güven duymam mümkün değildir.

Şikayet ve Taleplerim:

Sonuç ve Beklentilerim:

Gereken hassasiyetin gösterilmesini ve tarafıma en kısa sürede net bir çözüm sunulmasını rica ederim.

08 Aralık 2024 20:43

Sayın Borusan ve Özgörkey Otomotiv Yetkilileri Aracımı otobanda sürerken, aracın gösterge panelinde garip uyarılar çıkmaya başladı ve direksiyon hakimiyeti zorlaştı. Bu beklenmedik arıza sırasında ciddi bir tehlike atlattık. Daha sonra aynı araç eşim tarafından kullanılırken, fren sistemi tamamen işlevsiz hale geldi. Eşim, aracın fren sisteminin kilitlendiğini fark etti ve araç kendi kendine durana kadar otobanda ilerlemek zorunda kaldı. Bu durum hem eşim hem de aracımızda bulunan çocuğum açısından ciddi bir hayati tehlike yaratmıştır.

Şikayet ve Taleplerim: 1. Araç Güvenliği: Bu aracın güvenli bir şekilde kullanılıp kullanılamayacağına dair hiçbir şekilde güvence verilmemektedir. Aracın tamir edilmesi benim ve ailem için yaşanan bu travmatik deneyim sonrasında yeterli bir çözüm değildir. Bu nedenle aracımın değişimini talep ediyorum. 2. Araç Takası veya Değişim Desteği: Eğer aracımın birebir değişimi mümkün değilse, makul bir takas desteğiyle daha güvenilir bir modele geçişimin sağlanmasını bekliyorum. 3. İletişim Eksikliği: Sürecin ciddiyetine rağmen, tarafınıza ilettiğim şikayetlerimle ilgili hiçbir şekilde düzenli ve açıklayıcı bir bilgi tarafıma iletilmemiştir. Defalarca aramama rağmen net bir çözüm önerisi veya durum bilgisi alamamaktayım. Bu, BMW markasına olan güvenimi daha da sarsmıştır. 4. Hukuki Süreç: Yaşadığımız durumun boyutu, aracın üretimden kaynaklı bir sorun içerdiğini göstermektedir. Bu durum, hem BMW’nin hem de aracın satış ve servis hizmetlerini sağlayan Borusan ve Özgörkey Otomotiv’in sorumluluğundadır. Eğer taleplerim karşılanmazsa, hukuki süreç başlatacağımı belirtmek isterim.

Sonuç ve Beklentilerim: Bu süreçte hem ben hem de ailem büyük bir travma yaşamış bulunmaktayız. Aracın mevcut durumu ve yaşananlar göz önünde bulundurulduğunda, aracın tamiri gibi bir çözümün kabul edilemez olduğunu tekrar vurgulamak isterim. BMW markasının güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti politikasına yakışır bir şekilde, mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

09 Aralık 2024 13:11 (Şikayetten 15 saat sonra)

10 Aralık 2024 08:04

Şikayet Güncellemesi: BMW X1 Marka Araçla İlgili Takas Süreci hakkında Ek Bilgilendirme Sayın Borusan ve Özgörkey Otomotiv Yetkilileri, Daha önce tarafınıza ilettiğim şikayetimle ilgili olarak yaşadığım mağduriyetin çözümü adına takas seçeneği üzerinden bir geri dönüş yapılmıştır. Ancak ne yazık ki, ben ekstra destek beklerken teklif edilen rakam, aracın piyasa değerinin yaklaşık 700.000 TL altında kalmıştır. Bu durum, zaten yaşanan hayati tehlike ve aracın ciddi güvenlik sorunları nedeniyle oluşan mağduriyetimi daha da artırmıştır. BMW gibi bir markadan, özellikle müşterilerinin güvenliği ve memnuniyetine verdiği önemle bilinen bir firmadan, çok daha makul ve destekleyici bir teklif beklerken, yapılan bu öneri oldukça hayal kırıklığı yaratmıştır. Yaşadığımız süreçte, hem araç kaynaklı yaşamsal riskler hem de çocuğumuzun da bulunduğu bir ortamda karşı karşıya kaldığımız tehlike göz önünde bulundurulduğunda, bu teklif çözüm odaklı olmaktan çok uzak ve oldukça rahatsız edicidir. Taleplerim: 1. Hakkaniyetli Bir Takas Teklifi: Mevcut aracımın piyasa değerine uygun, makul ve adil bir takas teklifi sunulmasını bekliyorum. Aracın piyasa değerinin bu kadar altında bir rakam teklif edilmesi, BMW markasının güvenilirlik anlayışıyla bağdaşmamaktadır. 2. Mağduriyetin Giderilmesi: Yaşadığım bu ciddi güvenlik sorununun yalnızca teknik değil, aynı zamanda müşteriye karşı bir sorumluluk çerçevesinde ele alınmasını talep ediyorum. Bu süreç, bir ticari tekliften çok bir mağduriyetin giderilmesi olarak değerlendirilmelidir. Yaşadığımız süreç son derece stresli ve travmatik bir deneyim olmuştur. BMW markasının bu mağduriyetimizi hafifletecek, güvenimizi yeniden kazanacak bir çözüm sunmasını bekliyoruz. Aksi takdirde, hem hukuki hem de Tüketici Hakları çerçevesinde tüm yasal haklarımı kullanacağımı bir kez daha hatırlatmak isterim. Durumun ciddiyetine uygun, profesyonel ve müşteri odaklı bir çözümle tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum. Saygılarımla,

Serra sonuçtan memnun

Serra
07 Ekim 2024 12:38
"Avcılar Borusan'daki Necat bey ve Tuğba hanıma teşekkürler"
#X1
Serin sonuçtan hiç memnun değil

BMW Borusan Yetkili Bayinin İlgisiz Ve Oyalayıcı Taktiği

Serin
24 Mayıs 2024 21:13
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

BMW X1: Güvenlik Sorunları Ve Borusan'ın İlgisizliği

Zeynep
04 Ocak 2025 13:51
#X1
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
28 Mart 2025 13:26