İsmethan sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Trabzon Blue Daimond Ürünler Sertifikalı Olmasına Rağmen Mağdur Ediyor

İsmethan
19 Mart 2024 13:26

5 Eylül 2023 tarihinde Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde bulunan Blue Diamond mağazasından 2000420853 kodlu 0,53 ct damla model tek taş yüzük satın aldım. Ürünü, 14 Ekim 2023 tarihinde evlenme teklifi amacıyla hediye olarak vermek üzere satın almıştım. Satın aldığım ürün için 30.000 TL ödeme yaptım. Ancak ürünü satın aldığım günden itibaren sürekli sorunlar yaşadık ve ürün defalarca merkeze gönderildi geri geldi. En son yaklaşık iki ay önce yüzüğün elmas taşının arka kısmında gözle görülür bir boşluk olduğunu fark ettim. Bu durum sanki elmasın ufak bir kısmı kırılmış ve orada boşluk oluşmuş gibi; ancak elmasın kesilmesi ya da kırılması mümkün değil. Bu nedenle bu durumun tüketiciden kaynaklanan bir sorun olmadığını hem biliyorum hem de farkındayım. Bu durumu Trabzon Forum Blue Diamond mağazasına bildirmemize rağmen sorunumuz çözülmedi ve sertifikalı olduklarını söyleyerek bize satılan ürünlerin arkasında durmadılar. Mağaza, ürünü merkeze gönderdiğini belirterek bizi sürekli bekletiyor ve ürün merkezden hiçbir müdahale yapılmadan aynı şekilde geri geliyor. Üründe bir sorun olduğunu tüm mağaza çalışanları da kabul etmelerine rağmen sorunumuz çözülmedi. Şu anda elimde olan ürün, mağazada beğenerek satın aldığım ürünle aynı değil. Mağazanın ürünün arkasında durmaması ve müşteri memnuniyetini sağlamaması kabul edilemez. Trabzon Forum Blue Diamond mağazasından, tavsiye üzerine ve ürünlerin sertifikalı olmasına, marka kalitesine güvenerek alışveriş yaptım. Ancak bu hususların hiçbir önemi olmadığını anladık ve Blue Diamond mağazasından alışveriş yapmanın pişmanlık olduğunu, ürünlerin sertifikalı olmasına rağmen mağduriyetimin giderilmediğini gördük. Mağaza çalışanı S**** Hanım'ı tenzih etmekle birlikte, Trabzon Blue Diamond mağazasının ilgisiz, sorun çözmeyen ve mağduriyetimi gidermeyen tutumu kabul edilemez. Sonuç olarak, Trabzon Blue Diamond mağazasından satın alınan ve elmasın arka kısmında boşluk bulunan, beğenerek satın aldığım üründen farklı olan yüzüğün değiştirilmesini ve sorunsuz halinin tarafıma verilmesini talep ediyorum. Yaşanan sorunun çözülmemesi ve mağduriyetimin giderilmemesi Türk Borçlar Kanunu, Tüketici Koruma Kanunu ve Rekabet Yasası'na aykırılık teşkil etmektedir. Bu nedenle mağduriyetimin kısa sürede giderilmemesi durumunda ilgili yerlere başvuracağımı ve ardından hukuki süreci başlatacağımı bildiririm.

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Tamir Sonrası Orijinal Yüzüğüm Yerine Farklı Ve Hafif Bir Yüzük Verildi

16 Ağustos 2025 19:09
Tamir Sonrası Orijinal Yüzüğüm Yerine Farklı Ve Hafif Bir Yüzük Verildi

17 Mayıs 2024 17:31
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Yüzüğümde Çatlak Oluştu, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

24 Eylül 2025 20:45