Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bimcell'de Hat Taşıma Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

23 Aralık 2024 20:17

Bimcell'den hat taşıma sorunu. Hatalı bilgilerle numara taşıma işlemi sağlayıp daha sonrasında başka bir operatöre geçiş yapmak isteyince doğru bilgileri diğer operatöre girdiğimizde bilgilerin kendilerinde hatalı girilmesi sebebi ile operatör geçiş onayını reddetmeleri sebebi ile hattın yasal sahibi olmama rağmen taşıma yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum herhangi bir BİM şubesinden güncellemelerinizi yapabilirsiniz diyorlar 4 tane şube gezdim ya tabletlerinde sorun var ya da sistemleri güncellemeye izin vermiyor hata alıyorlar. Şube personeli dilekçe yazıp yükleme yaptı. 1 saate onaylanır dedi. Akşam arıyoruz bize gelen bir talep yok diyorlar. Kısaca Bimcell çekiyor. Görünüyor ama hiçbir yerde çekmiyor. Ses kalitesi sürekli bozuluyor sürekli kesiliyor. WhatsApp dan konuşsanız daha az kesilir. Kısaca pişman olmak istiyorsanız Bimcell e geçin... Madem kimlik bilgileri hatalı verildi. Sisteminiz bunu nasıl sorgulamıyor? Nasıl hatalı kimlik bilgileri ile hat onayı verebiliyorsunuz. Benim sorunumu derdimi çözün. Ben sizde 1 dakika bile kalmak istemiyorum. Hatalı bilgi neyse de sisteminizden beni arayıp güncellemelerinizi yapın ben Bimcell kullanmak zorunda değilim.

profile profile

Bimcell den başka bir operatöre geçiş yapacağım. Fakat Bimcell hat satışını yapan çok dikkatli personel arkadaş bazı önemli bilgileri eksik ya da yanlış girdiği için geçiş yapamıyorum. Müşteri hizmetleri BİM marketlerine yönlendiriyor. Oraya gidince yetkili kişi böyle bir şeyin buradan yapılamayacağını söylüyor. Gerçekten sinir ve Stres katsayı otomatik olarak artıyor! Yanlış Bilgi girerek hat satışına çözüm ve onay tamam fakat düzeltme/güncelleme işlemleri için çözüm yok! Peki ne olacak?

Bimcell'de Şebeke Sorunu Ve Haksız Hat Taşıma Engeliyle Mağduriyet Yaşadım

İnci
28 Mayıs 2025 15:08
Bimcell'de Şebeke Sorunu Ve Haksız Hat Taşıma Engeliyle Mağduriyet Yaşadım

Hattımı Taşıyamıyorum: Vodafone Ve Bimcell Arasında Kayıp

Burak
21 Aralık 2024 19:06
Hattımı Taşıyamıyorum: Vodafone Ve Bimcell Arasında Kayıp
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
17 Temmuz 2023 19:53