Kardelen BİM'de Müşteri Hizmetleri Sorunu: İlgisiz Ve Saygısız Davranış

Serap
01 Haziran 2024 14:06

Ankara Batıkent Kardelen Mahallesi'ndeki BİM'e gittik eşimle. 31 Mayıs katalog ürünlerinizden bazılarını belki kalmıştır diye aradım. Biraz eşimle dağınık olan reyonlarda aradık, bulamadık. Bitmiş olduğunu düşünüp giderken market çalışanına sordum. O, 'Ben bilmiyorum ama E*** Hanım'a sorun,' dedi. E*** Hanım'a sormaya çalışıyorum ama yüzüme bile bakmadan, 'Orada yoksa yoktur. Buz depoda tutmuyoruz, bilmiyorum. Gidin reyona bakın,' dedi. O sırada sebze bölümünde işi vardı, işini yapmaya devam edip ben onunla konuşuyorum. Orada bir sürü kutu var, ben onların ne olduğunu nasıl anlayayım? Ürünün bir yeri olur, gider bakarsın. Kendisiyle konuşuyorum, dediğini anlayamıyorum çünkü ben yokmuşum gibi davranıyor. Kendisini bir müşteriyle, kendinden büyük biriyle ve bir bayanla bu şekilde konuştuğu için kınıyorum. Kardelen BİM marketteki diğer çalışanlara teşekkür ederim. Diğerleriyle bir durum yaşamadım. Gayet güler yüzlü ve yardımseverdiler. Siz yetkililerden ricam, E*** Hanım'ın uyarılması. Üslup sorunu var, bu da bence çok önemli bir sorun.

Simge
25 Mart 15:59

Malika
05 Ağustos 2023 18:08
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Değişim Sırasında Yaşadığım Olumsuz Müşteri Deneyimi

Naz
02 Haziran 09:07
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Mayıs 2024 16:27