Tamer sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 12:26

Ekmeğimi evde ekmek yapma makinesinde yapıyorum. Geçtiğimiz hafta BİM den Nora marka 5kg undan 5 paket satın aldım. Elimdeki unlar bitince dün akşam BİM'den aldığım unu denedim. Unu makineye koyarken bir deterjan kokusu hissettim fakat undan geldiğini düşünmedim. Ekmek piştikten sonra ekmeğin tadında ve kokusunda deterjan kokusunu hissedince unu kokladım, maalesef un bildiğiniz deterjan gibi kokuyor.
Oysaki deterjanlar ile un farklı reyonlarda. Muhtemelen sevkiyat esnasında aynı palete sarılı olarak birkaç gece bekletilmiş olduğunu düşünüyorum.
Haliyle un çöp oldu. Eğer sorun çıkartmazlarsa açılmamış paketleri iade edeceğim.
Zira temizlik ve gıda ürünleri aynı asla bir araya getirilmemeli. Bunu tespit edersem hem üretici markaya, hem de perakendeciye dava açacağım.

Yüksel
Yüksel

Ben de aldım aynı deterjanlı un.

Cemil

Evet doğru ben o kadar ekmek yaptım yiyemedim. :( Ama sorun mağaza çalışanlarında değil de üretici firmada. Bu deterjan kokusu ve tadı o un paketinin içine nasıl girdi? Bunu araştırıp cevabını vermeliler. Ben de götürüp iade ettim. Ve aynı unun ağzı açık olanından gördüm. O deterjan kokmuyordu mesela. Peki bize nasıl böyle deterjanlı olan denk geldi? Nasıl aynı anda üretilen bu unlarda, bir ikisinde bu koku ve tat oluyor da diğerlerinde olmuyor? Çok ilginç.

Cemil

Ben de aynısından almıştım geçenlerde. Aynı deterjan kokusu ve tadı bizim aldığımızda da çıktı. Tüm makamlara yazmak lazım!

Tamer

Kullanmadıklarımı iade ettim fakat yapılan dikkatsizlik ve düşüncesizlikten ötürü alışveriş yapıp eve götür, sonra geri götür iadesi ile uğraş, sonra başka yerden tekrar alışveriş yap bir daha eve taşı. Astarı yüzünden pahalıya geliyor. Dikkatsiz ve düşüncesiz davranan mağaza sorumlularının umurumda bile değil.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Un Paketlerinde Deterjan Kokusu Ve Tadı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

Sena
30 Temmuz 2025 19:41
Canay sonuçtan hiç memnun değil

Canay
03 Mart 2024 10:39