BİM Ve Yurtiçi Kargo'nun Sorumsuzluğu

BİM Ve Yurtiçi Kargo'nun Sorumsuzluğu
19 Temmuz 2024 14:30

BİM ve Yurtiçi Kargo'nun sorumsuzluğu yüzünden mağdur oldum. 10 Temmuz 2024 günü BİM mobil uygulamasında ps4 satın aldım. 12 Haziran 2024 günü Yurtiçi Kargo teslim edildi. Kargo takip koduna göre 17 Temmuz 2024 günü şubeye ulaştığı gözüktü. Tahmini teslim tarihinin 19 Temmuz 2024 yazıyordu. Bulunduğum yere Yurtiçi Kargo haftanın belli iki günü geliyor. Bu sebepten bekledim. Bugün kargo aracının yanına gittim. Bana ait bir kargonun olmadığını söyledi. Şubeyi arayıp takip kodumu verdi. Teslimat şubesi kargomun gelen hiçbir araçta olmadığını söyledi. Beni arayacağını söyleyip telefonu kapattı. Kargomun çıkış birimi telefonla aradım. Bana transfer merkezindedir dedi. Bende hangi transfer merkezi diye cevap verdim. İstanbul transfer merkezinde olabileceğini söyledi. Kargo içeriğini sordu. Size dönüş yapacağım diye telefonu kapattı. Şu saat oldu Yurtiçi Kargo'nun ne çıkış ne teslim birimden arayan olmadı. Bende BİM müşteri temsilcileri arayayım dedim. BİM tarafında sözleşmede yazan bütün numaraları aramama rağmen telefonlar otomatik olarak kapandı. Sorunumun çözülmesini ürünün bana hızlı bir şekilde ulaşmasını talep ediyorum.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Oyalaması

Metin
20 Şubat 2025 10:05
kargo-gecikmesi-ve-musteri-hizmetleri-oyalamasi-1.docx
Yaman sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den Aldığım Ürün 17 Gündür Yok, Kimse Dönüş Yapmıyor!

Yaman

Huseyin
27 Temmuz 2023 12:11
BİM Mobil Uygulamadan Alınan TV'nin İadesinin Olmaması
BİM Mobil Uygulamadan Alınan TV'nin İadesinin Olmaması
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
02 Haziran 2025 22:27