Okan sonuçtan hiç memnun değil

BİM Senna SN50F950 Marka Televizyon Şikayetim

Okan
23 Ağustos 2024 17:58

8989 kod numaralı İkizler/Artuklu mağazasından 12.08.2024 tarihinde Senna SN50F950 marka televizyon satın aldım. Televizyonda ışık kırılması (süzmesi) mevcut. Servis geldi, rapor tuttu ama fabrika onay vermedi. Servis kurulum ekibiyle görüştüm, cihazın arızalı olduğunu ve onay vermeleri gerektiğini söylediler. Arıza olmasa rapor tutulmazdı. İlk gün çektiğim fotoğraf ve bir gün sonra çektiğim fotoğraf elimde mevcut; gittikçe artan ışık kırılması görülüyor. Fabrika ile görüştüm, ürünün hatasız olduğunu söylediler ve bana yardımcı olmadılar. Aldığım yer olan İkizler/Artuklu mağazasına gittim, mağaza müdürü bölge sorumlusu ile görüştü ama bölge sorumlusu da yardımcı olmadı. Ben de BİM'in 'Bize Ulaşın' kısmına yazdım. Sonrasında BİM bölge sorumlusu benimle iletişime geçti ve onaylanmayan raporu kendisine attım. Onlar da fabrika ile iletişime geçmiş, fabrika kullanıcı hatası olduğunu söylemiş. BİM de ürünü iade almıyor. Bu durumda ben mağdur oluyorum ve markanın bu tutumundan dolayı ürünü iade etmek istiyorum.

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
10 Kasım 2024 18:23

İbrahim
06 Ağustos 2024 10:58
BİM Koşulsuz İade Garantisi Alanı!
BİM Koşulsuz İade Garantisi Alanı!

Yakup
02 Eylül 2024 23:45
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Gelen Televizyon İçin BİM'den Çözüm Ve Bilgilendirme Bekliyorum

Rıdvan