Banu sonuçtan memnun değil

BİM Personeli Müşteri İlişkileri

Banu
04 Mayıs 2024 20:20

Yeni doğan Zafer Caddesi no 62
Kırıkkale BİM mağazasıyla ilgili bir şikayetim var. En kısa zamanda şirket yetkilinin ya da sorumlu bölge müdürünün dönüş yapmasını umuyorum. 4 Mayıs 2024 sabahı alışveriş için girdim. Domates, salatalık, biber, çay almak için çünkü evde yatan Zorlu bir hastamız var ki bir nedenim olmak zorunda da değil. Domatesi aldım, biber ve salatalık yok mu arkadaşlar dedim ki ortadaki paletlerde ürün var ama reyona açılmamıştı. Bir erkek personele söyledim, birazdan açacağız dedi ürünleri. Bende cevabına istinaden açmanızı mı beklemeliyim dedim. Başka bir bayan arkadaşına şunları açın defi. O bayan reyon elemanı da şu an başka şey açıyorum sonra dedi. Bende kendisine bu kadar zor mu açmak arkadaşlar dedim. Bayan personelin cevabı sabahın köründe gelmeseydiniz oldu. Bende kendisine bunu diyene kadar keşke mağazayı hazır hale getirmek için siz hazır olsaydınız dedim ve bunu şikayet olarak bildireceğimi ekledim. Oda adını verdi gayet cüretkar bir hal içinde Personelinizin hali tavrı konusunda özen gösterilmeli ki siz kurumsal bir firmasınız. Bu söylediklerim 09:30 da oldu. Fişle kontrol sağlanabilir. Aldığı maaşı yeterli olmayabilir ya da uzun saatler çalışıyor olabilir, bu yüzden stresli olması şirketinizin, kendi kişiliğinin agresif ve hoşgörüsüz olması reyon elemanınızın kendi sorunudur. Ama müşteriye sabahın köründe gelmeseydiniz diye 09:30 da cevap verme hakkı olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki elemanlarınızın reyonları ve kasayı Mağaza açılışından önce hazırlamakla yükümlü olduklarını zannediyorum. Bu konuyu sakinleşip tekrar düşünmek istedim. Boş ver dedim. Ama sonra aynı tavrı başkasına sergilememeleri adına bu şikayeti yazıyorum. Mutsuzsanız çalışmamalısınız arkadaşlar. Bu ülkede işe ihtiyacı olan binlerce genç var. Umarım yönetiminizden birileri yazılanları dikkate alır. Ve sorun neredeyse o noktayı gerçekten çözebilmek adına çaba gösterir.

BİM - AKÇAKOCA-KASİYER Şikayeti /hacı Yusuflar Mahallesi

Ayşe
28 Haziran 2024 17:32

BİM Şikayetçiyim Personellerden Konya 500 Evler Manzara Düğün Salonu

08 Temmuz 2024 22:48
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

BİM Kırıkkale Keskin Mağazasında Kasiyerin Müşteriye Yaklaşımı

Erkan