Erkan sonuçtan hiç memnun değil

BİM Kırıkkale Keskin Mağazasında Kasiyerin Müşteriye Yaklaşımı

Erkan
27 Mayıs 2024 11:08

Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Kırşehir Cad. No:22 mağazasından Ankara-Kayseri istikametine giderken birkaç ihtiyaç malzemesi almak için giriş yaptım. Alışverişimi yapıp kasaya yöneldim. Mağaza erkek çalışanlarından biri kasaya benden önce davranıp ön sıraya geçti. Aralarında samimi bir sohbet vardı. Sonra içecek alayım mı sana vs. diyerek kasayı terk edip tekrar reyonda içecek almaya gitti. Bekledim, normaldi buraya kadar. Bu kez aralarında 'Sen ödeyeceksin, ben ödeyeceğim' samimiyetiyle kasayı ve beni beklettiler. Kasiyere yoldan geldiğimi ve yola devam edeceğimi, yorgun olduğumu, kim ödeyecekse artık ödesin dedim. Bana laubali bir şekilde 'Olabilir, bekleyeceksiniz' diye umursamaz bir tavır ve söz söyledi. Kendisinin cümlesinin yanlış olduğunu iletmeme rağmen oralı olmadı. İsmini rica ettim. Arkada bekleyen kasiyerle samimi erkek arkadaşı sözle ve el hareketleriyle 'Kasiyere söyle bir şey olmaz' dedi. İnanamadım bu tavra. BİM A.Ş.'ye bu pervasız, lakayıt insanları yakıştıramadım. (Tarih: 25.05.2024, Saat: 17:20)

Nazmiye
21 Şubat 2024 21:06
Ender sonuçtan hiç memnun değil

Ender
01 Ekim 2023 10:55
Derya sonuçtan hiç memnun değil

BİM Şubesinde Personelin Saygısız Ve İlgisiz Davranışı

Derya
18 Ağustos 20:02

Murat
16 Temmuz 2024 07:08

Beşiktaş-Abbasağa BİM Personel Şikayet!

Kübra
31 Mayıs 2024 20:34