Recep sonuçtan hiç memnun değil

BİM Markette Stantta Olan Bir Ürünü Tarafıma Satmamaları.

BİM Markette Stantta Olan Bir Ürünü Tarafıma Satmamaları.
Recep
05 Aralık 2023 13:06

3 Aralık Pazar günü Antalya ili Kepez ilçesi Sütçüler Caddesi'nde bulunan BİM marketinden 99,00 TL'ye 700 gram Sarelle marka kakaolu fındık kreması almak istedim. Kasadaki bayan, barkodu okuttuğunda ürünün satıştan kaldırıldığını söyledi. Ben de satıştan kaldırılan bir ürünün stantta olamayacağını söylememe rağmen, market kasiyeri satamayacağını belirtti. Ayanoğlu Mahallesi'ndeki başka bir BİM markete girdiğimde yine aynı ürünü gördüm ve almak istediğimde yine aynı cevapla karşılaştım. Gerekli yerlere şikayet edeceğimi söylediğimde, market sorumlusu Salı günü (05.12.2023) tarihinde gelirsem ürünün tekrar satışa gireceğini ve aynı fiyattan verebileceğini belirtti. Bugün (05.12.2023) o markete gittiğimde, ürünün halen satışa girmediğini ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Satıştan kaldırılan bir ürünün stantta ne işi var? Eğer stantta ise o fiyattan satmak zorunda değil misiniz? Eğer tarafıma dönülüp durum lehime düzeltilmezse, gerekli makamlara da şikayet ederek hakkımı arayacağımı buradan yetkililere bildiriyorum.

Ercan
28 Nisan 2025 14:04
Kasada Yanlış Fiyat Uygulaması Ve İade Sorunu
Kasada Yanlış Fiyat Uygulaması Ve İade Sorunu
Sabite sonuçtan hiç memnun değil

Sabite
26 Aralık 2024 16:06
Yanıltıcı Fiyat Ve Gereksiz Kimlik Talebi
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Gürcan
13 Temmuz 2024 15:33
BİM Kasada Ürün Satışta Değildir Diyerek Ürün Satmıyor!
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

BİM'de Reyondaki Ürünün Satıştan Kaldırılması Ve Müşteri Mağduriyeti

Kağan
13 Kasım 2024 12:15
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
19 Temmuz 2024 14:49