Zehra
19 Eylül 2023 15:30

BİM den Kumtel Set üstü Ocak aldım. Çakmakları fişi takınca otomatik yanmıyor diye Garanti kapsamında olduğu için Servis çağırdım. Servis garanti kapsamı dışında olduğunu söyleyerek ücret karşılığında olacak dedi bunu kabul edip ücreti de 400 TL karşılığında değiştirdim. Sonra tek bir tanesi için daha değişip ödeme alınacağını söyledi bende onu kullanmadığımı zaten öyle de idare edip hiç sorun yaşamadığımı dile getirdim. Kendisi de kullanmadığınız açmadığınız sürece sorun olmaz dedi. Servis gittikten sonra hiçbir şekilde ocağı kullanmadım yanık kokusu almaya başladım. Sonra yeni işlem gördüğü için koku var diye düşündüm. Dışarı çıkıp eve girdikten sonra daha çok yanık kokusu almaya başladım ve ocağa bakmaya giderken çoktan yanmıştı yanlışlıkla dokunup parmaklarımı yaktım emin olamadığım için fişi çektim hemen. Aynı dakika da gelen servisi aradım ne yapabilirim diye kendisi de bir fikir veremeyip o zaman tekrar arıza kaydı oluştururum dedim. Bir anda Ocak patladı ve bu hale geldi neye uğradığımı şaşırdım. Bu durumu servis yetkilileri ile görüşüp durumu izah etmeye çalıştım. Oradaki telefonu açan hanımefendi bayağı agresif ve seviyesizce cevaplar verip hiç dinlemek istemedi. Kendisini ben bu olayı yaşadığım için size gayet seviyeli bir şekilde yaşadıklarımı anlatıyorum dememe rağmen. Mağdur edildim ve acilen bu durumla ilgili yetkili kişilerden ürünün değişimini talep ediyorum.

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
23 Mart 2025 10:21
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

BİMden Aldığım Kumtel Ankastre Setin Arızaları Ve Teknik Servis Mağduriyeti

Beyza