Gamze
14 Mart 2024 16:58

31.10.23 de Sincan Bellona m** a**** tan aldığım Bellona Loretto koltuk takımı 05.03.24 de teslim edildi. Koltuk takımın ayakları sözleşmede yazan gibi değil yanlış gelmiş. Kırlentler istenilen renk değil. Koltuk kolları yanlış takılmış ve delikli. 10 gündür ayak takılacak diye bekletildik. Bugün aradım bayramdan sonra diyorlar. Bayramda düğünüm var acil olarak yetişmesi gerekiyor. Sürekli erteleniyor ve muhatap bulamıyoruz. Satış yaparkenki ilgi ürün yanlış gelince yok. Gerekli tüm mercilere şikayette bulunacağım

14 Mart 2024 16:29

31.10.23 tarihinde aldığım ve 05.03.24 tarihinde teslim edilen Bellona loretto koltuk takımım ayakları istediğim ve sözleşmede yazılan gibi gelmedi sadece 1 koltuk doğru ikisi yanlış ayak. Kırlentlerin rengi de yine belirtilen renkte değil. Koltuk kolları bile delikli ve yanlış gelmiş. Sincan mnh alpak Bellona bayi 10 gündür ayak için oyalıyor. Şimdi de 1 ay sonrası için tarih verdi. Bayrama acilen yetişmesi gerektiğini iletmeme rağmen ramazan bayramı sonrasında gelecek diyor, satış yaparkenki hassasiyetini ürün hatalı gelince göstermiyor. Her türlü kuruma şikayette bulunacağım

Ek
14 Mart 2024 17:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2024 16:12

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Şakir sonuçtan çok memnun

30 Haziran 2024 20:27
Yusuf sonuçtan çok memnun

Yusuf
01 Eylül 2023 07:25
"Lütfiye hanıma dönüşü için teşekkür ederim sürecim devam ediyor bekliyorum."

Bellona Kategorileri