25 Kasım 2023 14:32

Sayın Bellona ailesi
2 ay önce Kütahya sultan bayisinden sipariş vermiş olduğumuz loretto koltuk takımları 15 gün önce geldi. Fakat kurulum esnasında 1 adet 3 lu takimin kol kısmında yanık lekesi 2 adet döner berjer de ise yırtık ve bol sayıda tutkal lekelerini fark ettik ayrıca 1 adet şifonyerde de kirik tespit edildi. Firmadan gelen kurulum servisi şikayetlerinizi aldık iletiyoruz. Ürünlerin yenisi gelir değişim yapılır dediler. Fakat TV altı şifonyerin parçası değişti diğer ürünler ise kumaş geldi ürünleri alıp kumaşlarını değiştirip getireceğiz dediler. O kadar para verip sıfır ürün alıp Bellona fabrikasının kalite kontrolünden geçmiş hatalı ürünleri kumaş değişimi ile bizi geçiştirmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Ürünlerin sıfır değişimi konusunda şikayet te bulunmak istedim. Çözüm bulamaz isek Hukuki yönden de başvuruda bulunacağım.

25 Kasım 2023 14:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Kasım 2023 16:22

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

05 Aralık 2023 14:25

Merhabalar benimle iletişime gecen kimse olmadı maalesef bayiniz çözüm noktası bulamıyor. Gotururup yapıldı deniyor. Her defasında kotu ürün geliyor. Ben ürünün sıfır ile değişmesini istiyorum. Artık son olarak avukatımız ile hukuki mücadeleye başlayacağım.

05 Aralık 2023 14:29

Ayrıca bu urunu Kütahya'dan aldım bayi Bursa yetkilisine aktarıyor. Bursa yetkilisi kayseriyi arayın diyor balik bastan kopmuş almayın ürününüz hatalı gelirse kimse arkasinnda durmuyor. Kalite sıfır güven sıfır itibar -10 başka diyecek söz bulamıyorum. Terbiyem yetmiyor.

05 Aralık 2023 14:54

Urunu bayi sıfırı ile değiştireceğiz ilk defa başımıza böyle bir şey geldi deniliyor. Sonrada biz böyle demedik elemanlar bilmez parça değişecek deniliyor. Parça kumaş gönderilip kumaşı değiştirmeye çalışıyorlar ve onu da rezil edip süngerini dikişini bozuyorlar. Ya alin tüm ürünlerinizi götürün para mi geri iade edin. Ya da iki urunu mu sıfır gönderin ben kimse ile muhatap olmak istemiyorum. Hukuki süreç başlatacağım cozulmeyecekse. Tüketici Hakları diye bir genelge var her şeyi kullanacağım. Bu ürün ilk geldiği günden hatalı ve hatayıda servis söyleyip te bize gösterip yenisi ile değiştirilecek deniyor. Sonra gidip aradan 15 gün sonra denilenler biz böyle demedik oluyor. Ben 20 yildir ticaretle uğraşıyorum ayıplı mal iadedir. Yenisidir. Müşteri kaybı ticaret kaybıdır. Marka olmuş ama söz ve itibar olamamış bir marka var karşımızda.

Ahmet
10 Mart 15:58
Kırık Oturma Grubu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Neda sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 10:58

Ahmet
16 Kasım 2023 09:36

12 Aralık 2023 08:39
Bellona Koltuk Takımı Defolu Ürün
Elanur sonuçtan hiç memnun değil

Elanur
04 Ocak 2024 02:08