Mustafa sonuçtan çok memnun

Bellona Defolu Ürünü Değiştirmiyor

Bellona Defolu Ürünü Değiştirmiyor
30 Haziran 2024 15:56
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Arıza küçük bir müdahale ile düzeltildi. Teşekkür ederim”

Merhabalar;
Bellona'dan 140*190 yatak+baza+başlık aldım. 29.06.2024 tarihinde teknik ekip kuruluma geldi. Kurulumu yaptıktan sonra başlıkta çöküklük olduğunu tespit ettik ve kendilerine ürünü götürüp değiştirmelerini talep ettik. Kurulum ekibi bize formu imzalamamızı daha sonra ürünü aldığımız merkez olan Ankara/Etimesgut/Piyade Mh. Şubesini gitmemizi ( biz onlara görsel atacağız ) oradan yardımcı olacaklar ifadesini kullandılar. İyi niyetle formu imzaladık ve merkeze gittik. Merkezden bize aynen şu ifade söylendi. Biz değişim yapamayız arıza kaydı açıp fabrikaya bildireceğiz oradan ekip gelecek arıza küçük ise evde tamir yapılacak büyük ise sökülüp merkezde tamir yapılacak. Kurumsal firmalarda bu şekilde olur. ( Bu söz bana çok komik geldi. Zira kurumsal firma müşteri odaklıdır müşteri sorunu gidermek için mücadele eder. ) Ben hiç kullanmadığım bir ürünün defolu olarak getirip iyi niyetimden yararlanıp form imzalatmaları ve benim suçum varmış gibi ürünü değiştirmemeleri bütün suçu da Bellona yönetimini suçlamalarına tepkiliyim. Bu sorunumun ürünü değiştirerek giderilmesini talep ediyorum. Şubenin aksine kurumsal firmaların yapması gereken budur. Böyle yapılırsa şikayetim gibi bunu da bu platformdan belirteceğim.
İyi günler.

30 Haziran 2024 16:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

05 Temmuz 2024 15:13

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

05 Temmuz 2024 15:40

Merhaba geri dönüş yaptım 09/07/2024 tarihinde teknik ekibin geleceği söylendi

09 Temmuz 2024 16:46

Arıza küçük bir müdahale ile düzeltildi. Teşekkür ederim

Eli sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 13:57
Bellona'dan 10 Ekim'de Alınan, Teslim Edilmeyen Eksik Parça Sorunu!
Bellona'dan 10 Ekim'de Alınan, Teslim Edilmeyen Eksik Parça Sorunu!
Köksal sonuçtan hiç memnun değil

Köksal
01 Haziran 2024 16:36
Bellona Fabrikadan Sıfır Ayıplı Ürün
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Baza Başlık Sorunu

İrem
01 Haziran 2024 07:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
24 Temmuz 2023 17:17