Öğrenci AKBİL'im Kapatıldı

Öğrenci AKBİL'im Kapatıldı
28 Nisan 2024 16:58

23 yaşındayım YKS sınavına başvuru yaptım haziranda sınava girip açıktan üniversite okuyacağım yani öğrenci sayılırım. Seçim bittikten 1 hafta sonra öğrenci AKBİL'im öğrencilik süreniz doldu denildi ve kapandı. Yani zaten kıt kanat geçiniyorum 50 60 yaşındaki dedeler öğrenci AKBİL'i kullanıyor sorun yok benim kartım iptal oluyor vallahi diyecek bir şey bulamıyorum. Sorunumla ilgilenirseniz sevinirim

26 Haziran 2024 21:33

Yani şu İstanbul da öğrenci AKBİL'ini kullanmak o kadar zor ki öğrenci olduğum halde kartım kapatılmış uzun uğraşlar sonunda tekrar kartı açtım. Çok fazla toplu taşıma kullanıyorum İBB den sürekli kartınız usulsüz kullanıldı bu şekilde kullanılırsa kapatılacak deniliyor. Allah bin kere cezanızı versin oy zamanı kalan abonmanlar bir sonraki aya aktarılacak gibi sözlerde bulundunuz şimdi kendi aylık abonman yaptığım kartımı kullanamıyorum. Gerçekten malum partiyi geçtiniz halkı yolmakta. Halkım helal değil kazandığım üç kuruş paramla geçinmeye çalışıyorum bir de bu saçma sapan şeylerle uğraşıyorum.

1719426749734.img-4029.jpg
1719426749657.img-4028.jpg
29 Nisan 2024 08:08 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Onur Ö. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Onur
Onur
03 Mayıs 2024 16:54

153 beyaz masayı aradığımda öğrenci değilsin diyor. Yahu öğrenci olmak için illa okulamı gitmek mi gerekiyor Mecidiyeköy de oturuyorum. Güngören'de özel bir İngilizce kursuna haftanın 3 günü gidiyorum. Bu şimdi öğrencilik olmuyor mu. Metrobüs artı tramvaya biniyorum. Haftanın diğer günleri part time çalışıyorum. Bu kartı almak için illa benim bir üniversiteye gitmem mi gerekiyor. Kursa gidip bir şey öğrenilmiyor mu?

02 Ocak 2025 19:29
Öğrenci AKBİL'inin Haksız İptali Ve Geçim Zorluğu