İstanbulkart Uygulamasındaki Şifre Sorunu Ve Kullanıcı Mağduriyeti

05 Eylül 2024 10:10

Uzun zamandır İstanbulkart uygulaması kullanıyorum. Tüm yüklemelerini dijital olarak hep bu uygulamadan yaptım. Ancak 2 haftadır şifre ekranında yazılanı algılamıyor, abonman yüklemeye çalışıyorum. Giriş esnasında Masterpass soruyor, evet demeden geçmiyorsunuz. Evet dediniz, bu sefer sorun var. Kart ekliyorsunuz, kart için telefona gelen şifre ekranında kodu girmek için klavye algılamıyor, dolayısıyla yükleme de yapılamıyor. 500'e yakın şikayet var, neden kimse ilgilenmiyor? Twitter'dan da yazdım ama kimse dönüş yapmıyor. Burada yazanlara da 'şikayetinizi aldık' deyip konuyu kapatmışsınız, neden hala düzeltilmiyor? Bizi bunu kullanmaya zorluyorsunuz, sonra da sisteme sahip çıkmıyorsunuz. Etik kurallara sığıyor mu bu? Birçok alanda şikayet var ama kimse yazılımı düzeltmek için bir girişimde bulunmuyor. Binlerce insan kullanıyor. Uygulamayı herkesin zamanı kısıtlı ve saatlerdir uğraşıyorum, saçma sapan çözülmüyor. Uygulamayı kaldırıp yükleyin gibi saçma öneride bulunmayın, zaten yeterince elektronik yazılım bilgim var, yapılması gereken her şeyi denedim, olmuyor! İstanbul Plus kartı kullandırmak için özellikle bu yapılıyorsa, gerçekten artık bu insanları yanıltmak oluyor!

07 Eylül 2024 16:52 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Handan Ş. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

05 Nisan 2025 09:22

15 Ocak 2024 11:36