Zelal sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 12:07

İstanbul Kart'ıma haksız yere el konuldu. Bununla ilgili bir sürü şikayet talebi oluşturdum. Benim kullandığıma dair kameraları inceleyebileceklerini, geçmiş harcamalarıma bakabileceklerini söyledim. Kartımı başkasının kullandığını tespit edemedikleri halde kartımı bana geri iade etmiyorlar. Öğrenciyim boşu boşuna yapmadığım bir şey için ceza ödemek istemiyorum. İstanbulkartım olmadan da ulaşımda çok mağdur oluyorum.

20 Kasım 2024 08:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Zelal Ö. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Zelal
Zelal
20 Kasım 2024 12:06

Sayın yetkili ben sizlere ağustos ayından beri şikayet talebi oluşturuyorum. Geri dönüşlerin hepsi en az bir ay sürüyor onu da genel bir açıklama yaparak söylüyorsunuz. Kartımı başkasının kullandığını tespit edemediğiniz halde neden bana iade etmediğinizi belirtmiyorsunuz. Ben şimdi talep oluştursam yine aynı şey olacak.

16 Eylül 2023 12:58

24 Ocak 2025 20:16

28 Şubat 2025 21:31
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Çalınan Öğrenci Kartım Yüzünden Haksız Yere Ceza Ödemek İstemiyorum

19 Ekim 2025 16:40
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Kartım Yüzünden Ödemek Zorunda Kaldığım Haksız Ceza Mağduriyetim

30 Temmuz 2025 16:37