Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Engelli Kartı Kaybı Sonrası Haksız Ceza Şoku

05 Aralık 2024 20:03

Annem engelli AKBİL ini kaybetmiş. 153 'ü arayıp akbilini kaybettiğini bildirmiş. Ertesi gün Aksaray 153 masasında 110 TL kart bedeli ödeyerek yenisini çıkarttık. Bugün kullanması gerekti ve kart kullanılamaz uyarısı verdi. 153 ü aradık yeni kartı kullanamadığını iletince kartın usulsüz kullanıldığından alıkoyulduğu hatta yeni kartın da bloke edildiğini ve üstüne de Usulsüz kullanımdan 1.700 TL lik para cezası yansıtıldığını söylediler. Annem MS hastası adı üzerinde raporlu Engelli. Kayıp bildirimi yapılan Kartı başkası kullandığı için ceza bize neden nasıl yansıtılıyor. Kaybolduğunu bildirmemize rağmen cezayı ödemeniz gerekiyor diyorlar. Kartı kullanan kişiye cezayı ödettirmeniz gerekirken neden kart sahibine cezayı ödemesini söylüyorsunuz. Bu cezanın silinmesini istiyoruz. Kullanmadığımız kartın cezasını niye ödettirmeye çalışıyorsunuz. Kullanan kişiye cezayı ödettirmeniz gerekiyor.

06 Aralık 2024 08:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Yelda Ş. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

Serpil
Serpil

Naptınız bizde aynı durumdayız bunun bir çözümü olmalı

Murat
Murat

Sonuç ne oldu kartı cikarirkenmi İstiyorlar ceza bedelini

Yelda
Yelda

Maalesef kartı usulsüz kullanan keyifle geziyor, ancak mağdur olan ceza ödetilmek suretiyle haksızlığa uğramaya devam ediyor. Kart sahibi 153 ü arasın diyorlar çözüm cevabı olarak, aradığında da sorumluluk sizin denilerek mağduriyetinin üzerine bir de haksızlığına inandırılıyor.

10 Mayıs 2024 19:07

20 Temmuz 2023 11:45