BELBİM (İstanbulkart) Öğrenci Kart Cezası

BELBİM (İstanbulkart) Öğrenci Kart Cezası
03 Ekim 2023 03:14

Ben bir üniversite öğrencisiyim ve öğrenci kartım sebebiyle 11850 Türk Lirası ceza yedim. Kartımı kaybettiğim için kullanan kişi ceza yemedi ama sahibi bu kadar büyük bir cezaya layık görüldü. Ayrıca her şeyi geçiyorum biz öğrenciyiz ve bu kadar parayı nasıl ödeyebilirim bana bunu Belediye açıklasın. Ben okulum başladığı halde şimdi nasıl kartımı çıkarttırıp okula gidebilirim diye düşünüyorum. Çünkü benim 11850 Tl ödeyecek bir durumum yok. Sayın devlet büyüklerim.

03 Ekim 2023 08:31 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Fatma G. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

06 Kasım 2023 22:25

Benim sorunum hala çözülmedi.

31 Temmuz 2025 04:25

Ben bu cezayı ödedim. Ödedikten sonra da ödediğim paranın her kuruşunun haram yemeleri sebebi ile alan herkesten çıktığını biliyorum. Yani bu sorunu İstanbul Belediyesi çözmedi. Sadece aldıkları paraya bakıyorlar. Bir çözüm üretmiyorlar. Hatta arayıp konuştuğum yetkililer sadece bahaneler ve boş üç beş kelime ile geçiştirmişti. İşte gerçek. Yani sorunu yine halk çözdü bedelini ödeyerek. Her zaman olduğu gibi. Ama benim içim rahat yiyenlerin rahat nefes aldığını düşünmüyorum.

23 Ekim 2023 13:04

31 Ağustos 2023 16:07