İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Beko Süpürge Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

İsmail
18 Ekim 2024 17:59

Merhaba, 2 yıl önce Beko Powerclean® Pro SD 8161 Şarjlı Süpürge, şarjlı dikey süpürge satın aldım. İlk etapta çekim gücü düştü, daha sonra şarj kullanım süresi azaldı ve verim alamadığımızı fark ettim. Ürün 2 gün önce şarj olmamaya başladı. Beko resmi web sitesinde randevu oluşturdum, teknik servis tekrar aradı ve bir sonraki gün saat 9'da ziyaret edeceğini iletti. Servis adresime geldi. Sorunu tekrar sözlü olarak ilettim, sorunun süpürgenin bataryasının (pil) bitmiş olmasından kaynaklı olduğunu, pil değişimi istediğimi iletti. Gelen bir servise gösterip bilgi vereceğini iletti. Bir gün sonra arama yaptılar, motor dişlisi, fırça grubu ve batarya değişimi toplamda 8790 TL olarak fiyat ilettiler. Haliyle kabul etmedim, bu meblağa yeni süpürge alabilirim dedim ve iade istediğimde bana 400 TL hiçbir işlem yapılmadığı halde ödeme isteniyor ve ücret bilgisi hiçbir zaman bana iletilmedi. (Karayolları Beko servisi)

14 Kasım 2024 17:59

Beko Dikey süpürgemi batarya arızası sebebi ile çağrı merkezini arayarak servis desteği istedim servis eşimi aradı ve yarın geleceğini iletti randevu oluşturdu sabah saat 9 kapıya geldi pil arızası olduğunu ilettim tamam bilgi vereceğim dedi süpürgeyi aldı gitti 2 gün sonra arayıp 8700 TL ödemeniz gerekiyor ; pil, fırça grubu, motor dişli değişmesi gerekiyor gibi farazi bir masraf çıkarıldı hiçbir işlem yapılmasını istemediğini özellikle pil değişimi istediğimi iletmiştim iade istediğimde 400 TL servis ücreti çıkarıldı. Servisin ücreti bilgisini ürünü teslim alınmadan vermesi gerekmiyor mu Eşim 10 defa arayıp rahatsız etmelerinin ardından biz eşiniz ile görüştük bilgisi var diyerek kendilerini haklı çıkarmaları?

19 Ekim 2024 10:36 (Şikayetten 16 saat sonra)

Nurten
Nurten
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, aynı sorun bende de var çözüme ulaştırabildiniz mi?

Asena sonuçtan hiç memnun değil

Beko Şarjlı Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Servis Sorunları

Asena
26 Ağustos 2024 17:50

Sercan
04 Temmuz 2024 16:36
Beko Dikey Süpürge Pişmanlıktır
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Beko SD 5061 Şarj Almama Sorunu

Murat