Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Beko Klima Montaj Hatası Ve Soğutma Sorunu

30 Aralık 2024 23:20

12 Şubat 2024 de Beko 32425 ekolojik inverter 24.000 BTU klima aldım. Montaj esnasında yapılan hata sonucu gazı kaçmış servis gelip valf gurubu ve ara borusunu değişti. Aldığım gündendir. Hiç memnun kalmadım. Soğutmadığını defalarca servise bildirdim. Her defasında Klimanın normal olduğu söylendi fakat soğutmuyor soğutmuyor soğutmuyor hatta serinletmiyor bile iade veya değişim talebim hep reddedildi. Gerekli bütün mercilere başvurumu yapacağım hakkımı sonuna kadar savunacağım

31 Aralık 2024 15:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sürecin sizin adınıza sorunsuz olarak ilerlemesini temenni ederim. Türkiye'nin en büyüğü ve dünya arenasında özellikle Avrupa pazarında söz sahibi olma gayretindeki bir devin kendi ülkesindeki müşterilerine gösterdiği yaklaşım çok düşündürücü, Sağlıcakla kalın.

Mustafa bey merhaba, sorununuz çözümlendi mi? Beko Ekolojik klima modelinden bende benzer şikayetleri aldım, şu anda klimayı kullanmıyorum. Aylardır Arçelik şikayet var sitesine yazışma yapıyorum. Mühendislerimiz klimada sorun olmadığını belirtti cümlesinden ileriye gidemedim. Çözüm önerilerini sorduğumda da cevapsız kalıyorlar.

Hayır çözümlenmedi Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim bakalım ne olacak

Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Armağan
14 Ağustos 2024 18:59

Beko Klimam Soğutmuyor, Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmuyor

Hicran
12 Ağustos 2025 12:49
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
15 Temmuz 2025 11:31