Ergin sonuçtan çok memnun

Beko Klima İç Ünite Su Akıtıyor

04 Haziran 2024 19:56
Ergin'in Teşekkür Mesajı
“Arçelik/Beko Bursa İhsaniye servisine ve çalışanı Gazi Beye teşekkür ederim.”

20.04.2024 te aldığım Beko klimanın montajı servis tarafından yapıldı. Havalar ısındı klimayı ilk çalıştırmamızda klimanın iç ünitesinden su aktığını gördük. Klima yamuk monte edilmiş. Servisi aradığımda 1 hafta sonra geleceğiz dedi. Bir daha Arçelik ve Beko nun yanından geçmem.

05 Haziran 2024 09:53 (Şikayetten 13 saat sonra)
10 Haziran 2024 15:12

Servis elemanınız geldi montajın yanlış yapıldığını söyledi. Kendisinin montaj görevlisi olmadığını ve tamir bakım ustası olduğunu söyleyerek gitti. Tekrardan arayacaklarını ve montajı tekrar yapacaklarını söyledi. Alırken değil 2 kez 10 kez düşünmelisiniz.

11 Haziran 2024 14:06

Arçelik/Beko Bursa İhsaniye servisine ve çalışanı Gazi Beye teşekkür ederim.

Gülcan

O dönem hamile olduğum için daha fazla strese girmek istemedim ve sonraki yaz devam ederse tekrar servis çağırırız diye bıraktım. Takip eden kasım ayında ısıtmayı denemek istedim ve ısırmadı tekrar servis çağırdık. Gelen servis gazının eksik olduğunu kurulumda eksik basıldığını söyledi gaz eklendi ve sorun çözüldü. Bu yaz sürekli gece gündüz çalıştı akıtmadı. Siz de isterseniz gazı kontrol ettirin.

Gülcan

Temmuz ayında ben de 18.000 BTU klima aldım ve yaşadığınız sorunu ve süreci aynen yaşadım. Su akıtıyor şikayetimize istinaden birkaç gün sonra teknik servis geldi ve kurulumda sağlam monte edilmediği için dübel attığını kurulum yapan servisi yönlendireceklerini söylediler. Tam 1 hafta sonra diğer ekip geldi ve uzun süre 18 derecede çalıştırdığımızda bunun normal olduğunu söyledi. 23 derece de ve 5-7 saat arası çalıştığını, ilk kurulumdan sonra 18 derecede 3-4 gün hiç kapatmadan çalıştırdığımızda dahi böyle bir sorun yaşamadığımızı sonradan bunun ortaya çıktığını söyledik. Klima iç ünite montajını tekrar yaptı ve gitti. O gün sorun giderilmiş gibi görünüyordu ve havaların biraz daha serinlemesi sebebi ile yaklaşık 1 haftadır kullanmıyorduk. Dün gece 12 gibi klimayı açıp yattık ve sabah 5 de su şıplaması sesi ile uyandım. Maalesef tekrar eden bir sorun. Beko'nun gerçekten bir dünya markası olduğunu düşünerek yaptığım bu alışverişten hiç memnun kalmadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup iade talep edeceğim.

Fatma
Fatma

Çözüm bulabildiniz su akıtma sorununa?

Canan
07 Ağustos 2023 14:15
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
16 Temmuz 2024 10:02