Beko Elektrikli Ocak Şikayeti

Serra
17 Ocak 2024 02:33

28 Ekim'de yeni evimize yerleştik. Beko markasını hiçbir zaman tercih etmemiştim, ancak elektrikli ocağı, fırını ve davlumbazı inşaat firmamızın takmış. Fırından gayet memnunum; ancak elektrikli, 6 bölmeli ocağından hiç memnun değilim. Defalarca değişim talep etmeme ve artı garanti yaptırmama rağmen, ürünle alakalı şikayetimi kabul etmediler. Ocağın gösterge paneli aşırı ısındığından dolayı ocağı kapatmak için mutlaka ıslak bir bez ya da yanmaz bir bezle kapatmanız gerekiyor. Çünkü aşırı ısınma yapıyor. Hatta aşırı ısınmadan dolayı ocak kendi kendine kapatılıyor. Yetkililere, elim yanmasına rağmen, hastaneye gidip rapor alıp almadığımı sordum. Ölçüm yaptıklarında 67,4 derece çıktı; hangi insan eli bu derecede ocağı kapatıp açabilir, bir yetkili mümkünse izah etsin. Bu ocağı istemiyorum, daha nasıl bir sorun yaşayabiliriz?

17 Ocak 2024 11:46 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
23 Mart 2024 15:06
Mehmet sonuçtan çok memnun

07 Eylül 2024 18:16
"15 gün sürdü ama çözüldü. Servisler çözüm odaklı çalışmıyor. İyi ki Beko müşteri hizmetleri çözüm servisi var. Teşekkür ediyorum"
Beko Davlumbaz Baca Sacı Sorunu
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
27 Şubat 2024 16:08
Tayfun sonuçtan memnun

Tayfun
20 Aralık 2024 11:35
"Sorunumu buradan görüp aradılar. İşlem hızlandı. Çözüm sunan herkese çok teşekkür ederim. Diğer Buzdolabının kapağı değişti. Davlumbaz da değişerek kurulumu yapıldı. İlgi alaka için teşekkür ederim."
Emre sonuçtan çok memnun

Emre