Buket sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 12:35

Beko ürünü arkasında durmuyor. Bana en başından arızalı olan ürünü gönderdiklerini düşünüyorum. Servis de hiçbir ilgilenme yok. Ürünü sağlam götürüp darbe almış bir şekilde getirdiler. Beko'dan almış olduğum derin durucu sürekli arıza veriyor. Arka kısmında bulunan soğuk hava borusu dış kısma kaçak veriyor. Değişim talep ediyorum reddediliyor. Ürünü üç defa garantiye yolladım yani artık içine koyduğum ürünler ziyan oluyor.

Artık bu ürünü istemiyorum. Garantiden geleli 3 hafta olmasına rağmen aynı şekilde arka kısmından soğuk hava kaçağı var. Garanti kağıdında yazan 36 DB de asla çalışmıyor çok gürültülü içi buz tutu. Servise bildirmeme rağmen arızalı ürünü beni geri getiriyorlar. Artık ürünümle ilgilenilsin değişimi yapılsın güvenip aldığımız markaya. Güvenemez olduk. Kurban bayramı geliyor. Ben bu ürünü kullanamayacaksam neden o kadar ücret ödeyip aldım.

08 Temmuz 2023 22:04

Dolabım garantiye götürüldü şu an servis getirdi ama yine sorun. Dolabın iç kısmından batığım da boru giriş yerinden karşı duvar gözüküyor. Ben anlamıyorum artık ya bu Beko servis bizimle dalga mı geçiyor. Neden kimse sorunuma çare bulmuyor. Arkasından durmadığını ürünü bana neden satıyorsunuz. Sürekli arızalı ürünü bana tamir ettik diye neden getirip bozuk dolabı bırakıyorsunuz. Yeter artık ya 3 yıldır bozuk dolabınızla uğraşıyorum. Çözüm bulmak için arıyorsunuz ama bulduğunuz çözüm yok. Ben bakınca dışarı görünen dolaba nasıl güvenerek ürünlerimi koyacağım. Ürününüz değiştirin ya da alın götürün geri getirmeyin bana.

Ek
19 Haziran 2023 16:09 (Şikayetten 3 saat sonra)
19 Haziran 2023 17:15

Çözüme ulaştırın lütfen en kısa sürede. Ben tekrar aynı ürünü istemiyorum. Sürekli bozuluyor ben her 6 ayda bir garantiyle uğraşamam ki

21 Haziran 2023 17:23

Bu arada bir şey daha eklemek istiyorum. Şu anda dondurucuyu garantiye götürdüler emanet dolap getirmişler. Getirdikleri emanet dondurucu hiç gürültülü değil buzlanma da yapmıyor. Bize satılan dolabın üretimden hatalı olduğunu düşünüyorum artık çünkü emanet dondurucu bile aldığım dondurucudan sağlam. Beko'dan benim ürünümü artık yenisi ile değiştirilmesini istiyorum. Garantiye yollamaktan sıkıldım.

08 Temmuz 2023 20:44
Beko Derin Dondurucum 3 Yılı Dolmadan 3 Defa Arızalandı

Dolabım garantiye götürüldü şu an servis getirdi ama yine sorun. Dolabın iç kısmından batığım da boru giriş yerinden karşı duvar görüşüyor. Ben anlamıyorum artık ya bu Beko servis bizimle dalga mı geçiyor. Neden kimse sorunuma çare bulmuyor. Arkasından duymadığınız ürünü bana neden satıyorsunuz. Sürekli arızalı ürünü bana tamir ettik diye neden sürekli getirip bozuk dolabı getiriyorsun. Yeter artık ya 3 yıldır bozuk dolabınızla uğraşıyorum. Çözüm bulmak için arıyorsunuz ama bulduğunuz çözüm tamir ettik buyurun bozuk ürünün değil mi. Ben bakınca dışarı görünen dolaba nasıl güvenerek ürünlerimi koyacağım. Ürünümü değiştirin ya da alın götürün geri getirmeyin bana. İstemiyorum artık ürününüzü.

22 Temmuz 2023 01:18
Beko Derin Dondurucum 3 Yılı Dolmadan 3 Defa Arızalandı

Benim sorunuma kaç ay oldu ve Beko'dan hiçbir çare bulunmadı. Size olan güvenimi yok ettiniz.

12 Şubat 2024 17:41

Beko hiçbir şekilde bana yardımcı olmadı ve bilerek ürünümün garantisinin bitmesini bekledi. Bu tam olarak insan kandırma değil de ne

Huriye
20 Temmuz 2024 13:59
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Beko 3316 J Sandık Tipi Derin Dondurucu Hızlı Soğutma Arızası

Bahar
21 Aralık 2023 14:36
Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
02 Şubat 2024 22:16
Neriman sonuçtan çok memnun

Beko Derin Dondurucu Gövde Gaz Kaçağı

Neriman
07 Kasım 2023 15:28
"Şikayetimin ilk gününden, arızanın giderilip derindondurucumun onarılıp bana getirilmesine kadar geçen süreçte desteği olan tüm çalısanlara, özellikle çağrı merkezinden benimle iletişime geçip genel müdürlük ile bağlantımı sağlayan Uzman Müşteri temsilcisi Hazal hanıma çok teşekkür ederim. Derindondurucumun arızalı parçaları firma tarafından bir yıl garantili olarak karşılandı, ben sadece işçilik masrafını karşıladım. Beyaz eşyalarımızın mümkün olduğunca garanti yaptırmak ve garanti süresini uzatmak gerektiğini bir kez daha gördüm."
Beko Derin Dondurucu Gövde Gaz Kaçağı
Sümeyye sonuçtan memnun