Neriman sonuçtan çok memnun

Beko Derin Dondurucu Gövde Gaz Kaçağı

Beko Derin Dondurucu Gövde Gaz Kaçağı
07 Kasım 2023 15:28
Neriman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin ilk gününden, arızanın giderilip derindondurucumun onarılıp bana getirilmesine kadar geçen süreçte desteği olan tüm çalısanlara, özellikle çağrı merkezinden benimle iletişime geçip genel müdürlük ile bağlantımı sağlayan Uzman Müşteri temsilcisi Hazal hanıma çok teşekkür ederim. Derindondurucumun arızalı parçaları firma tarafından bir yıl garantili olarak karşılandı, ben sadece işçilik masrafını karşıladım. Beyaz eşyalarımızın mümkün olduğunca garanti yaptırmak ve garanti süresini uzatmak gerektiğini bir kez daha gördüm.”

Beko marka derin dondurucu 3 yıl önce aldım, garantisi 3 ay önce dolmuş denildi, 2 haftadır bozuk ve hiçbir şey yapılmadı. Servis çağırdık gelip baktılar 5 gün fişini çekin gaz tekrar toplanır arıza gidebilir, yağ birikmesi olmuş, arıza gitmezse 6 bin tl karşılığı levhaları değiştirmemiz gerekir, dediler, arıza hâlâ devam ediyor 6 bin tl verip yaptırmak yerine tanıdık usta çağırdım. Gövde gaz kaçağı var, bu imalat hatasıdır ve 2-3 yıl sonra ortaya çıkıyor değiştirme, iade yapılmalıdır dendi. Genel merkeze şikayetimi iletmek ve fabrika çıkış hatası kaynaklı bu sorunuma çözüm bulunmasını istiyorum. Konu ile ilgili yardımcı olacağınızı ümit ediyorum. Çağrı merkezini aradım yeniden kayıt açtılar ama ben tekrar servis ücreti ödemek istemiyorum.

09 Kasım 2023 15:33

Merhabalar; Buradaki talebim ve şikayetim üzerine ücretsiz servis yönlendirdiniz, bunun için teşekkür ederim. Bu servis ile bir önceki servisin verdiği bilgi farklı, bir önceki bana bir anlamda hikaye anlattı gibi geliyor; "elektrikleriniz gidip gelmiş, makine kendini korumaya almış, tablalarının değişmesi gerekiyor, 6 bin tl karşılığında tamir ederiz" şeklindeydi. Bugün gelen servis ise; "gaz kaçağı var, arkada boru patlağı şeklinde, gaz borusu delinmiş, kaçak yapıyor, bu ürünlerde 2 ya da 3 yıl sonra bu tür kaçaklar, delinmeler olabilmekte, eğer kabul ederseniz rapor tutarım, bu rapor sonucu makinenizi değiştirmeyebilirler ama tamir edebilirler, 6 bin tl karşılığında" şeklinde bir geri dönüş yapıldı. Benim 6 bin tl olsa yenisini alırım. Dolabın içindeki kışlık ürünlerimin buzları eridi, bir kısmını komşuya bıraktım ve artık almam gerekiyor, 7 çekmeceli bu derin dondurucuyu ben 2 yıl kullanmak için almadım. Ne demek 2 -3 yıl sonra bu tür arızalar olur, olursa telafisi de olmalıdır. Ben 7 çekmecesini de doldurdum ve şu an çok mağdur durumdayım. Derin dondurucuyu aldığım günden beri aynı yerde duruyor, yeri hiç değiştirilmeden oluşan kazan delinmesinden, boru patlamasından oluşan arızanın sorumluluğunu kabul etmiyorum, oluşan bu mağduriyetin en kısa sürede giderilmesini istiyorum. Yapılan servis ve usta açıklamalarından sizinde anlayabileceğiniz gibi ürün fabrika hatalı olarak satışa sunulmuş, bu hatanın değişim yapılarak giderilmesini talep ediyorum.

07 Kasım 2023 19:20 (Şikayetten 3 saat sonra)
08 Kasım 2023 14:06

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Beni aradılar, sorunun çözümüne odaklı randevu verdiler, ümit ediyorum ki sorunu çözecekler. Perşembe günü yetkili servis gelip arıza tespiti yapacak, bunun için ücret talep edilmemesini rica ediyorum, çünkü bir hafta önce ödeme yaptım. Ürününüzün ve müşterinizin yanında olduğunuzu hissettirdiğiniz için firmanızı tebrik eder iyi günler dilerim.

29 Kasım 2023 14:40

Sümeyye sonuçtan memnun

Sümeyye
20 Ocak 2024 01:13

Bura
06 Aralık 2023 13:19
Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
16 Mart 2024 07:12