Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Beko 3316 J Sandık Tipi Derin Dondurucu Hızlı Soğutma Arızası

Bahar
21 Aralık 2023 14:36

İki yıl önce aldığım Beko marka derin dondurucumun hızlı soğutma modundan çıkmadığını ve motorun aralıksız çalıştığını fark ettim, servis çağırdım. Geldiklerinde ayarın yüksek olduğunu söyleyip düşürdüler. Ancak sorun devam edince tekrar gelip içinden bir kablo değiştirdiler. Sorun yine devam edince, ölçüm cihazıyla geldiler ve üç gün boyunca takılı bıraktılar. Sonra cihazı alıp gitmelerine rağmen herhangi bir bilgilendirme yapmadılar. Daha sonra cihazı alıp götürmeleri gerektiğini söylediler. Üç gün sonra cihazda herhangi bir arıza tespit edilemediğini ve geri getireceklerini belirttiler. Bir ay geçmesine rağmen cihaz hala gelmedi. İçindeki ürünlerin ziyan olduğunu ve yüksek elektrik faturasını söylemeye bile gerek yok. Eğer cihazımda herhangi bir arıza yoksa neden parça değişimi yapıldı? Neden ölçüm cihazı kondu ve neden servise götürüldü? Bu benim talebim değildi, kendileri servise götürmeleri gerektiğini söylediler. Sonuç olarak Beko, sattığı ürünün arızasını gideremiyor.

22 Aralık 2023 13:39 (Şikayetten 23 saat sonra)

Halef sonuçtan hiç memnun değil

Halef
21 Nisan 2024 00:43
Beko Benim İçin Pişmanlık...😞
Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
02 Şubat 2024 22:16
Neriman sonuçtan çok memnun

Beko Derin Dondurucu Gövde Gaz Kaçağı

Neriman
07 Kasım 2023 15:28
"Şikayetimin ilk gününden, arızanın giderilip derindondurucumun onarılıp bana getirilmesine kadar geçen süreçte desteği olan tüm çalısanlara, özellikle çağrı merkezinden benimle iletişime geçip genel müdürlük ile bağlantımı sağlayan Uzman Müşteri temsilcisi Hazal hanıma çok teşekkür ederim. Derindondurucumun arızalı parçaları firma tarafından bir yıl garantili olarak karşılandı, ben sadece işçilik masrafını karşıladım. Beyaz eşyalarımızın mümkün olduğunca garanti yaptırmak ve garanti süresini uzatmak gerektiğini bir kez daha gördüm."
Beko Derin Dondurucu Gövde Gaz Kaçağı

Bura