Beko Derin Dondurucu Soğutma Sorunu

Beko Derin Dondurucu Soğutma Sorunu
Hasan
17 Şubat 2024 00:46

Beko marka derin dondurucu modeli 7070MB birdenbire soğutmamaya başladı. İçinden sürekli su akıyormuş gibi bir ses gelmeye başladı. Garantisi sona erdiği için servis çağırdım, gelen teknik personel 8500 TL fiyat biçti. Yeni bir ürünün fiyatı 13.000 TL olduğuna göre bu kadar yüksek bir tamir ücreti kabul edilemez. Bundan sonra Beko marka ürün satın almayacağım, çok pişman oldum.

profile profile
17 Şubat 2024 12:44 (Şikayetten 11 saat sonra)

Fatih

Merhaba hasan bey birebir aynı sıkıntıyı iki gün önce bende yaşadım derin dondurucum da yiyecek. Doluydu ve hepsi çöp oldu servisi aradım 400 TL servis ücreti isteyince bir iki gün bekleyip tekrar calistiririm. Dedim ama sizi mesajınızı görünce şok oldum bu nasıl bir fiyattır ya nasıl oluyor da aynı arıza oluyor demek ki derin dondurucunun o serisinde bir sıkıntı var garanti süresi bittikten bir sene sonra arıza vermesi de ne biliyim anlayamadım umarım bunun. İçin bir açıklama yaparlar

Hasan

Merhaba Fatih bey mesajınızı yeni gördüm çok geçmiş olsun size de benim dondurucunun ek garantisi varmış ve bana söylemediler ben başka bir yerden öğrendim sonrasında ürünümü sıfırıyla değiştiler

Beko Derin Dondurucum Neden Soğutmuyor?

Fatih
04 Mart 2024 00:46
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Fuat
08 Mayıs 2024 01:19
Beko 7070 MB Marka Derin Dondurucum Bozuldu
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
21 Mart 2024 12:45