19 Eylül 2024 23:08

Beko çamaşır makinesi çamaşır yırtması ilk 6 aydan itibaren kusurlu ve ayıplı olmasına rağmen ürün değişimi 4. Keredir red cevabı aldım. Ne merkez ürünün arkasında ne de servis birbirlerine pas atıp duruyorlar. Bütün ürünlerimi Beko'dan almama rağmen yardımcı olunmuyor.

20 Eylül 2024 14:11

Merhaba,29 Mart 2023 Beko çamaşır makinesi aldım. Zamanla çamaşırları yırtmaya başladığını gördüm. Kasim 2023 servis çağırdım bir şey yok dediler deterjanı az ko dediler. Zaten az koyuyordum. Ama bir çok ürünü yırtılmaya başlayınca tekrardan eylül 2024 servisi çağırdım. Makinenin kazanı ve lastiğini değişimi olacak dediler. Ben ürününüz ilk bir yılında arıza verdi yani kusurlu ve ayıplı çıktı. Makinen değişimini istiyorum. Ama maalesef 4. Keredir servisten red cevabı alıyorum. Ne Beko merkez ürünün arkasında, ne de servis ne de satan Beko bayisi yani evde çamaşır yıkama durumum yakınımdaki akrabalara götürüyorum yeni mavi t-shirt İlk yıkamada alt kısmını penye lerin lastiklerini çoraplarını lastiklerini açtı ürün kullanılmaz halde. Görsellere bakınız Beko falan yani yerli malı yurdun malı dedik. Büyük pişmanlık bu düzeltilmesini buradan duyururum başka mecralarda başvuracağım. Bu konuda başka yardımcı fikirlerniz varsa yorum yaparsanız sevinirim

20 Eylül 2024 10:56

Merhaba, çamaşır makinesi ilk 7 ay içerisinde ilk servisi Zümrütevler evlerden geldi deterjanı az koy dediler. Bir arıza bulamadılar ben zaten deterjanı hep az koyarak yıkarım. Şehir dışı yazlıkta olduğum için eylül de çamaşırla yıkandıkça yırtılmalar devam edince (görselde mevcut) eylül de Altıntepe den servis geldi çamaşır mak. Kazanı ve lastik değişimi yapılacak dediler ben ürün ilk 7. Ayında ayıplı ve kusurlu bir üretim hatası diyerek ürün değişimi istedim. 4. Keredir ürün değişimi istedim. Talebim her değerinde merkezle servis arasında paslaştı merkez servis onay vermiyor, serviste merkeze onay vermiyor diyerek beni mağdur bir şekilde bıraktılar. Su an çamaşır yıkamaya korkuyorum bugün neyi yırtıcak diye. Yeni ürünlerimi yakın akrabalırama götürüyorum bununla ilgili diğer mecralarda resmi ve belgeli olarak şikayetçi olicam

20 Eylül 2024 13:27 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Eylül 2024 14:18

Merhaba, servis 23 Eylül tekrar gelecekti. Bugün 20 Eylül de aradılar direk servis talep etmişsiniz parça değişimi olursa servis gelsin diye sert bir üslup benimle ya parça değişimi ya da servis talebiniz iptal diye belirtiyoruz dediler. Yani bir nevi benimle inatlaşma yaşanıyor. Bilginize Sayın Beko yetkilileri sizden bu olumsuz hizmetlere müdahale ve çözüm bekliyorum

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
15 Aralık 2023 20:02
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
12 Ocak 2024 20:52
Ekrem sonuçtan çok memnun

Ekrem
11 Şubat 2024 13:44
"Teşekkür"
Beko Ürününe Sahip Çıkmıyor
Beko Ürününe Sahip Çıkmıyor
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ferhat
11 Ekim 2024 13:21
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Beko Makinenin Değişmesini İstiyorum

Suleyman