Bora sonuçtan çok memnun

Beko Çamaşır Makinesi Yorgan Programı Error

06 Temmuz 2023 12:13
Bora'nın Teşekkür Mesajı
“Biraz beni uğraştırdı Beko tamamen şanssızlık üç defa makine değişti en sonunda bir üst modelle değişim yapıldı. Çok teşekkür ediyorum şu anki makinemden memnunum bir sıkıntı çıkmadı. İlgilerinden dolayı tekrardan teşekkürler.”

Yaklaşık 2 ay önce Beko çamaşır makinesi aldım 1 ay sonrası yorgan yıkama programını çalıştırdım error verip makine kapandı. Servis çağırdım servis makinenin teknik sorunu olduğunu istersek yenisiyle değişebileceğimizi ya da 2 yıl ek garanti ile makineyi tamir edeceklerini söyledi. Makineyi değişmesini rica ettik. Sağ olsunlar mağdur etmeden makineyi değiştiler fakat yeni gelen makinede servis çalıştırıp giderken bir de yorgan programını deneyim dedim makine yine aynı error hatası verdi. Kurulumu tapan ekip teknik servis yönlendirdi tekrar. Bakalım bugün gelecek servis. Benim bütün ev aletlerim Beko hepsinden memnunum ama makinede böyle bir talihsizlik yaşadık banttan test edilmeden nasıl böyle bir hata yaptı. Beko yakıştıramadım. Bu arada makinenin modeli prosmartinverter CM10121BB.

15 Temmuz 2023 13:13

Beko cm10121 BB makinesini aldıktan 1 ay sonra 1 programının çalışmadığını fark ettik gelen servis değişim kararı verdi gelen ikinci üründede aynı arıza vardı ona da değişim dediler bu modelde kronik bir problem olduğunu düşündüğümüzden başka model istedik fiyat farkı istediler kabul etmedik (bizdeki makine 15 proğramlı 1200devir istediğimiz makine 14 proğramlı 1400 devir bu arada )3. Kez gelen makinede vuruk çıktı Beko markası bir ürünü artık kapımın eşiğinden sokmam lakin bunu ne yapacağım bilmiyorum nasıl bir anlayış sa çözemedim bunu buraya yazmamın sebebi benden başka kişilerin belki bu yazıyı okurda bu ürünü almaz en azından ben sıkıntı yaşadım başkaları sıkıntı yaşamasın

07 Temmuz 2023 14:10 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Temmuz 2023 09:28

İyi günler gelen ikinci üründe arızalı olduğunu belirtmiştik gelen ikinci serviste değişim kararı verdi lakin biz artık bu modellerin hepsinin aynı arıza konusunda kronik bir problem olduğu kanaatindeyiz bu sebepten dolayı değişimi kabul etmedik aynı özelliklere sahip başka bir ürün talep ettik hatta bizim ürünümüz 15 proğramlı talep ettiğimiz ürün 14 proğramlı bizden fiyat farkı istendi kesinlikle kabul etmiyoruz ve Beko gibi bir dünya devine yakıştıramıyoruz bir de enteresan olanı gelen ikinci ürünün revizyonlu olduğu kanısındayız gelen ikinci ürünün videosunda ekleyeceğim siz karar verin...

27 Ekim 2023 14:35

Fikriye
25 Ağustos 2023 14:00
Beko Çamaşır Makinesi Pişmanlıktır
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 19:05
Beko Çamaşır Makinesi Servis Ücreti İadesi
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Nurten
04 Temmuz 2023 11:49
Hicran sonuçtan memnun değil

Hicran
13 Haziran 2024 00:42
Safa sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Sorunları Ve Teknik Servis Mağduriyeti

Safa