Tuğra sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi 9 Kg

Beko Çamaşır Makinesi 9 Kg
30 Eylül 2024 12:31

Ürünümde deterjan kokusu veya yumuşatıcı kokusu alamıyorum. Bununla ilgili servisi aradım, servis gelip baktı. Servisteki arkadaş kıyafet testi yapmasına rağmen koku hala olmamasına rağmen herhangi bir sorun bulunamadı deyip gitti. Tekrar ana merkezden servis kaydı açtırdım. Çerkezköy Beko bayisinde çalışan Türkan Hanım'la görüştüm. Kendisi bizi dinlemek yerine direkt hazır cevaplar vererek deterjanlarda sorun olduğunu söyleyen, bir hafta içerisinde gelen servisin sorun yok yazdığı için tekrar bize servis gelmesi takdirde ücretli olacağını söyleyen, müşteri memnuniyeti tamamen sıfır olan bir kişidir. Şu an ürünümde sorun var, sorunum gitmedi. Üzerine bir de müşteri temsilcim konuşma şekli Beko'nun kalitesini ve imajını gözümde yerle bir etti.

30 Eylül 2024 14:58 (Şikayetten 2 saat sonra)
30 Eylül 2024 15:13

Müşteri hizmetleri ulaştı hanımefendi nazik ve kibardı lakin sorunum giderilmedi Beko fabrikasi ürün değişimini kabul etmemiş o yüzden artık Beko'dan tamamen uzak dur sun herkes sattığı ürünün arkasında durmayan bir firma paranıza yazık etmeyin. Beko çöp

Emre
Emre

Katılıyorum size Beko Arçelik benim için biti bedava verse asla almam

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Beko Sıfır Makineyi Tadilat Etti

İlknur
10 Kasım 2023 15:18
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
18 Kasım 2023 15:56