Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi 10 Yıl Motor Garantisi Yalanı

13 Eylül 2024 23:43

2020 yılında aldığım 10 yıl motor garantili BK 9122D inverter motorlu çamaşır makinemin kazanı dönmüyordu. Servis çağırdım, geldiği gibi hemen motor arızası dedi ve garantiniz bitmiş, 6 bin TL ücreti var dedi. 10 yıl motor garantisi olduğunu söyledim, onun kaldırıldığını söyledi. Ben de yeni ürünlerde kaldırılabilir ama ben bu ürünü 10 yıl garantili aldım, tabii ki hizmet sağlanması gerekiyor dedim. Laubali bir şekilde biz merkeze iletiriz, onaylanırsa değişiriz, yoksa ücretli olacak dedi. Tamam, siz iletin dedim. 2 gün sonra arayıp ücretli olduğunu, garantinin olmadığını söyledi. Arçelik servisi ve siz aldığınız yeri arayın dedi. Ben de Piranlar Beko Gebze Center mağazasını aradım, durumu anlattım, bilgilerimi aldı. Yetkili geldiğinde sizi arayacağım dedi ancak herhangi bir dönüş olmadı. Sayın Arçelik-Beko yetkilileri, ben sizden hakkım olmayan bir şey istemiyorum ve bildiğiniz üzere çamaşır makinesi önemli bir ihtiyaç. Lütfen en kısa sürede yardımcı olur musunuz? Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

14 Eylül 2024 18:32 (Şikayetten 18 saat sonra)
14 Eylül 2024 19:11

Beko müşteri hizmetleri aradı arkadaş ilgiliydi teşekkürler ama şu an değişen bir durum yok tekrar yetkililere ileteceğini söyledi standart garanti bittiği için motor arızasına yedek parça ücreti talep edilmiş bende pekala 10 yıllık garanti olmasaydı nasıl bir işlem olacaktı dedim yine ücret talep edilecekti dedi o zaman bu garantinin bana yararı nedir? Pazartesi bir dönüş olmaz ise mecburen hakkımı Tüketici Mahkemesinde arayacağım.

17 Eylül 2024 11:48

Bir daha Arçelik/Beko? Asla asla asla…

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
09 Aralık 2023 23:52
Beko Çamaşır Makinesi Bitmeyen Sorunları
Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
24 Eylül 2023 01:32
Beko Ürün Kendinde Problem Olması
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi: Bitmeyen Sorunlar Ve Yüksek Servis Ücretleri

Onur
10 Nisan 12:43
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
24 Ocak 16:52
"Yardımlarınız ve çözümünüz için teşekkürler. Fakat servisin tutumu, "garantiniz yok" diye ısrarla tekrar etmesi markaya yakışmıyordu. Bu konuda çalışmanızı rica ederim."

Muzeyyen
13 Temmuz 2023 10:52