Beko Çamaşır Makinemi Yapamıyor!

Beko Çamaşır Makinemi Yapamıyor!
29 Ağustos 2024 17:22

Beko'dan aldığımız çamaşır makinesi arızalandı. Garantisi devam ettiği için Beko'nun yetkili servisini çağırdık. Birincide yapılmadı çamaşır makinesini götürdüler, getirdiklerinde yine çalışmadı. İkincide yine götürdüler geldiğinde hâlâ çalışmıyordu ve içi su doluydu evin içine sular döküldü. Üçüncüde ise geldiler baktılar parça getirteceklerini sonrasında da götüreceklerini söylediler 2 hafta falan bekledik bugün geldiler, gelen servise makinenin hâlâ çalışmadığını ve mağdur olduğumuzu söyledik servis arıza için gelmediğini sadece makinenin arkasındaki paslanmış yeri değiştirmek için götüreceklerini söyledi. Bize verilmesi gereken fişleri sordu fakat bize fiş verilmedi. 3 defa aynı arızadan giden eşyanın yenisi verilmesi gerekiyormuş galiba Beko adlı firma vermemek için çabalıyor. Sorun verip vermemelerinde değil benim makinemi yapmaları da yeterli. Ben 2 aydır mağdur oldum. Kıyafetlerimi akrabalarım yıkıyor. Yüzüm kalmadı artık.!

29 Ağustos 2024 17:34

Bugün götüren servis sadece makinenin arkasındaki paslanan parçayı değiştireceklerini söyledi başka bir arızadan haberi olmadığını söyledi, az önce eşim servisi aradığında ise sadece kablo değişimi yapacaklarını söylediler. Farklı farklı şeyler söylüyorlar ama makineyi aynı arızadan 3. Kez götürdüler, bu sefer de yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Ağustos 2024 10:50 (Şikayetten 17 saat sonra)

Melek
09 Ağustos 2024 23:07

İpek
06 Ekim 2023 11:33

Esra
25 Temmuz 2024 18:39
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
25 Ağustos 2023 00:36
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
21 Temmuz 2023 17:35