İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
02 Ağustos 2024 18:46

Beko'dan almış olduğum ütü arızalı çıktı. Arızası da ütü çalışırken her an patlayacakmış gibi ses çıkartıyor. Ütüyü kullanmaya korkuyoruz, geçici olarak komşumuzun ütüsünü kullanıyoruz. Onlarca kez servisi aradık, durumu anlattık, gelip götürdüler, tekrar geri getirdiler. Arızamın sorununu çözemediler. Üstüne üstlük, görseli ekte de mevcut, ütünün demir tabanının ucunu sök tak yaparken yamultmuşlar. Bu kez de onun için servisi aradık, sonrasında düzelttiler. Onlarca kez ürünün değişimini talep etmemize rağmen değişimi yapılmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk, savunmalarında tüketicinin ticari amaçla değişim talep etmektedir diye bir de iftira atmışlar. Evimin tüm beyaz eşyalarını Beko'dan aldık fakat firmanın bu şekilde bizi mağdur etmesi çok üzücü. Lütfen ütümün değişimi yapılsın ya da ütünün güncel fiyat üzerinden ücretini almak isterim. Beko yetkililerinden ricamdır.

03 Ağustos 2024 14:03 (Şikayetten 19 saat sonra)
İlhan
16 Ağustos 2024 15:14

Beko almayın aldırmayın ürünleri bozuk çıkıyor değişimde yapmıyorlar iade de almıyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
22 Nisan 2024 20:16
Esen sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ütüden Çıkan Yüksek Ses Rahatsız Ediyor

Esen
12 Ekim 2023 15:11
Beko Ütüden Çıkan Yüksek Ses Rahatsız Ediyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Temmuz 2024 17:53
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ütüde Kronik Sorun: Soyulma Ve Ses Problemi

Yağmur
18 Ekim 2024 13:36
Necla sonuçtan hiç memnun değil

Necla
12 Aralık 2024 15:16