Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ütüde Kronik Sorun: Soyulma Ve Ses Problemi

18 Ekim 2024 13:36

29.08.2024 tarihinde Beko yetkili servisinizden ütü aldım ancak daha en fazla 15 parça kıyafet ütülemiş olmama rağmen ütünün tabanı ve tabanının yanları soyulmaya başladı. Google üzerinden bu durumu araştırırken aynı ütüde kullanıcıların otomatik buhar verirken ütünün ses çıkarması şikayetlerine rastladım ve buhar özelliğini açtığımda aynı sorunun bende de olduğunu fark ettim. Ütü maksimum su doluyken bile sürekli ses çıkarıyor. Yeni bir üründe bu durumu yaşamamdan ötürü iade edip ücret iademi alıp farklı model almak istiyorum. Değişiklik istemiyorum çünkü belli ki bu durum bu modelde kronik ve çizilmiş bir ütü 6 ay sonra kim bilir ne hale gelecek ve ütüleme kalitesi düşecek. Ürünümü servise gönderip ne servis ücreti ödemek istiyorum ne de onarım. Sizlerden kısa sürede dönüş alamamam halinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı ve tüm sosyal medya kanallarında ve LinkedIn'de bu durumu yayınlayacağımı belirtmek isterim.

28 Ekim 2024 13:52

2 ay önce Beko yetkili bayisinden aldığım ütüyü taban soyulması sebebi ile servise gönderdim yeni ütü ile değiştirildi 25 i ütü bana teslim edildi, bugün 2. Kullanmam ve aynı sorun bu ütüde de var, belli ki kronik bir durum var, ivedi olarak ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum, aksi halde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim. Toplam da ütü 2 seferde 30 dakika bile kullanılmadı.

28 Ekim 2024 13:37

2 ay önce Beko yetkili bayisinden aldığım ütüyü taban soyulması sebebi ile servise gönderdim yeni ütü ile değiştirildi 25 i ütü bana teslim edildi, bugün 2. Kullanmam ve aynı sorun bu ütüde de var, belli ki kronik bir durum var, ivedi olarak ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum, aksi halde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim. Toplam da ütü 2 seferde 30 dakika bile kullanılmadı, şaka gibi böyle bir durum nasıl olabilir.

18 Ekim 2024 15:34 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Ekim 2024 13:28

Ütüm yenisi ile değiştirildi. Teşekkürler...

Ahmet
Ahmet

Beko'dan ütü aldık özelliğinde kireç temizleme var kireç arızası veriyor servise götürdüm servis bizden para istiyor kullanıcı hatası diyor garanti var ütüyü kireç tutmuyor temizliyor diye aldım ona göre para verdim ama benden tehditle para istiyorlar para vermezsen ütünü alamazsın diyorlar kendi paramızla başımız belaya girecek

Esen sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ütüden Çıkan Yüksek Ses Rahatsız Ediyor

Esen
12 Ekim 2023 15:11
Beko Ütüden Çıkan Yüksek Ses Rahatsız Ediyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Temmuz 2024 17:53
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
02 Ağustos 2024 18:46