Ömer sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 21:29

Yaklaşık bir ay önce internet sitesi üzerinden almış olduğum Beko Bfc 220 Hb model ankastre fırın poğaça börek gibi ürünlerinin altını çiğ bırakarak pişirmemektedir. Kullanım kılavuzuna uyarak tekrar tekrar yapmış olduğumuz pişirmelerde aynı sorun devam etmektedir. Yapmış olduğum araştırmada, kullanım kılavuzunda, fonksiyon seçme düğmesinde bu modelin alt rezidansının ve alt pişirme özelliğinin olmadığını öğrendim. Bu model ürün ile ilgili şikayetvar.com. da bir çok insanın aynı mağduriyeti yaşadığını markanın servis yönlendirdiği herhangi bir arıza olmadığından yetkili servisin bir şey yapamadığını okudum. Bu nedenle servis talebinde bulmadım. Mağduriyetimin ivedi olarak çözüme kavuşturulması istiyorum.

27 Kasım 2024 11:47 (Şikayetten 14 saat sonra)
28 Kasım 2024 19:54

28.11.2024 tarihinde saat 09.31 de müşteri hizmetleri tarafından konu ile ilgili olarak arandım. Almış olduğum ankastre fırının alt tarafının pişirme yapmadığını çiğ bıraktığını söyledim. Müşteri hizmetleri görevlisi ise bu ürünün alt pişirme özelliğinin olmadığını ürünü alırken araştırma yaparak almam gerektiğini ya da alt pişirme özelliği olan bir fırın tercih etseydin seklinde ifade de bulunarak zaten ayar düğmelerinde alt pişirme özelliği bulunmadığını beyan etti. Bende kendisine internet üzerinden aldığımı teknik servis uzmanı olmadığımı ürünün resmine bakarak özelliklerini anlamayacağımı söyledim. Fırının üretilme amacının sadece üst pişirme olmadığını ürünleri çiğ mi tüketmemiz mi gerektiğini beyan ederek Tekrar sikayetvar.com a yazacağımı söyledim. Sonucun değişmeyeceğini tekrar aynı cevabı alacağımı istersen yasal hakkını kullanabilirsin şeklinde beyanda bulundu. Böyle büyük bir firmanın insanları bu şekilde mağdur etmesi kabul edilebilir bir durum değildir. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesine rica ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

Aliye sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2024 17:44

Beko Fırın Hayal Kırıklığı: Altı Pişmeyen Börekler

Kübra
12 Ocak 2025 12:38
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Beko Ankastre Fırında Tek Rezistans Sorunu Ve Eşit Pişmeme Problemi

Ümit